- 19.01.16 11:20#1Ползвате ли често готови кори за баница?Ползвате ли често готови кори или сами си месите, за приготвяне на баница, щрудели и други десерти.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 01:53#2от: Ползвате ли често готови кори за баница?да и то много често ми се налага да ги ползвам :blush:ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 09:09#3от: Ползвате ли често готови кори за баница?Аз само такива ползвам ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 09:19#4от: Ползвате ли често готови кори за баница?Аз използвам само готови, фаворит сами корите от ОдринОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 09:35#5от: Ползвате ли често готови кори за баница?Аз само такива използвам :cry: ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 09:36#6от: Ползвате ли често готови кори за баница?Татяна, тези Одрин, не са ли специално за баклава или къпана баница?ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 02:57#7от: Ползвате ли често готови кори за баница?Почти винаги използвам готови кори за баници и щрудели.ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 07:04#8от: Ползвате ли често готови кори за баница?Какво е къпана баница?ОтговорОтговор с цитат
- 20.01.16 07:39#9от: Ползвате ли често готови кори за баница?И аз ги използвам доста често, защото времето за приготвяне на баниците се намалява.ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 05:08#10от: Ползвате ли често готови кори за баница?къпаната баница е доста трудна за приготвяне води се турска баницаОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 06:37#11от: Ползвате ли често готови кори за баница?От както мама ме научила да разточвам домашни кори, не съм ползвала готови!ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:43#12от: Ползвате ли често готови кори за баница?домашните кори е хубаво нещо , но трябва да имаш времеОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 09:28#13от: Ползвате ли често готови кори за баница?Винаги съм ползвала само готови кори. ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 12:34#14от: Ползвате ли често готови кори за баница?За да изберем "правилните" кори, първо трябва да сме наясно какво ще правим. За баклава например добри са "Сърбиянка" и "Биляна" - те са подсушени с брашно, а не с нишесте, което за баклавата е много важно. За по-мокри плънки - яйца с кисело мляко и сирене, яйца с праз и сирене, щрудел - са добри "Одрински", с тях тези баници стават перфектни. За наложена баница стават всякакви фини кори, фините кори също са идеални за млечна баница, но първо трябва да се позапекат до розово. Мен много ме е яд, че не се продава истинско бутер-тесто, разслоено не с маргарин или не знам каква си там мазнина, а с истинско масло. Тия производители къде дремят не ми е ясно. Абе направи едно такова тесто, независимо колко ще струва, и виж дали няма да върви на пазара. Но недей да мамиш потребителя, сложи наистина краве масло!ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 07:37#15от: Ползвате ли често готови кори за баница?Ползвам много често готови кори,голямо удобство са сиОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 09:51#16от: Ползвате ли често готови кори за баница?Ползвам само купени кори. Не съм се пробвала да точа. Не си струва при това изобилие.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest