Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Татьяна Балова в Gotvach.bg
Татьяна Балова
Новак
Моята стенаРецепти110СнимкиСтатииСъвети1Коментари37Форумни теми8Постове във форума49За менИзпрати съобщениеточки626
- Татьяна Баловадобави рецептата: Торта Медовик (Оригиналът)преди 2 години Торта Медовик (Оригиналът)23.06.2022Медена торта
- Татьяна Баловадобави коментар към: Пресни картофки задушенипреди 3 години Пресни картофки задушени10.12.2021Задушени картофиДа, леко загарят, просто стават апетитно кафяви. Готовността се усеща по миризмата, която излиза от отвора на тенджерата. Щом замирише на леко препеченко, дръпнете от огъня и оставате, без да отваряте капака. Отворете го след десетина минути, тогава залепналите за дъното препеченки картофки ще се отделят лесно.
- Татьяна Баловадобави МАЙСТОРСКА рецепта СЪС снимка: Руски ръжен хлябпреди 3 години Руски ръжен хляб20.01.2022Пълнозърнест хляб
- Татьяна Баловаполучи точки за многократно използвана рецепта: Бабината гъбена каша с челядинкипреди 3 години Бабината гъбена каша с челядинки13.01.2022Каша
- Татьяна Баловаполучи точки за многократно използвана рецепта: Челядинки на кашапреди 3 години Челядинки на каша13.01.2022Каши
- Татьяна Баловаполучи точки за многократно използвана рецепта: Шоколадов фъч за неочаквани гостипреди 4 години Шоколадов фъч за неочаквани гости11.05.2021Шоколадов сладкиш
- Татьяна Баловадобави коментар към: Ябълков мармалад на калъппреди 4 години Ябълков мармалад на калъп21.11.2021МармаладМоля, редактирайте малко рецептата, като напишете, че захарта и пектинът се смесват предварително, за да не се образуват после бучки!
- Татьяна Баловадобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Моята Лютеницапреди 4 години Моята Лютеница16.09.2020Лютеница
- Татьяна Баловасготви: Ликьор от вишнипреди 4 години Ликьор от вишни31.05.2010Ликьор
- Татьяна Баловадобави коментар към: Оригинални датски маслени бисквитипреди 5 години Оригинални датски маслени бисквити22.03.2019Бисквити5 минути печене са малко, трябва да са най-малко 7. Захарта също е малко, бисквитите не стават достатъчно сладки. Препоръчвам захар около 80 гр. Може да се формират от 48 топчета, разплескани на кръгли питки. Става и на ръка. Разделяме тестото първо на осем парчета, после всяко от тях - на по 6 топчета. Тъкмо се побират в голяма тава. А после може да се слепят две по две с някакво сладко или мармалад.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest