Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Татьяна Балова в Gotvach.bg
Татьяна Балова

Новак
Моята стенаРецепти110СтатииСъвети1Коментари37Форумни теми8Постове във форума49За менИзпрати съобщениеточки626
Татьяна Баловадобави рецептата: Торта Медовик (Оригиналът)преди 3 години
Торта Медовик (Оригиналът)23.06.2022
Татьяна Баловадобави коментар към: Пресни картофки задушенипреди 3 години
Пресни картофки задушени10.12.2021Да, леко загарят, просто стават апетитно кафяви. Готовността се усеща по миризмата, която излиза от отвора на тенджерата. Щом замирише на леко препеченко, дръпнете от огъня и оставате, без да отваряте капака. Отворете го след десетина минути, тогава залепналите за дъното препеченки картофки ще се отделят лесно.
Татьяна Баловадобави МАЙСТОРСКА рецепта СЪС снимка: Руски ръжен хлябпреди 3 години
Руски ръжен хляб20.01.2022
Татьяна Баловаполучи точки за многократно използвана рецепта: Бабината гъбена каша с челядинкипреди 4 години
Бабината гъбена каша с челядинки13.01.2022
Татьяна Баловаполучи точки за многократно използвана рецепта: Челядинки на кашапреди 4 години
Челядинки на каша13.01.2022
Татьяна Баловаполучи точки за многократно използвана рецепта: Шоколадов фъч за неочаквани гостипреди 4 години
Шоколадов фъч за неочаквани гости11.05.2021
Татьяна Баловадобави коментар към: Ябълков мармалад на калъппреди 4 години
Ябълков мармалад на калъп21.11.2021Моля, редактирайте малко рецептата, като напишете, че захарта и пектинът се смесват предварително, за да не се образуват после бучки!
Татьяна Баловадобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Моята Лютеницапреди 5 години
Моята Лютеница16.09.2020
Татьяна Баловасготви: Ликьор от вишнипреди 5 години
Ликьор от вишни31.05.2010
Татьяна Баловадобави коментар към: Оригинални датски маслени бисквитипреди 5 години
Оригинални датски маслени бисквити22.03.20195 минути печене са малко, трябва да са най-малко 7. Захарта също е малко, бисквитите не стават достатъчно сладки. Препоръчвам захар около 80 гр. Може да се формират от 48 топчета, разплескани на кръгли питки. Става и на ръка. Разделяме тестото първо на осем парчета, после всяко от тях - на по 6 топчета. Тъкмо се побират в голяма тава. А после може да се слепят две по две с някакво сладко или мармалад.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest