Татьяна Балова
Новак
Моята стенаРецепти110СтатииСъвети1Коментари37Форумни теми8Постове във форума49За менИзпрати съобщениеточки626
- Татьяна Баловасготви: Оригинални датски маслени бисквитипреди 5 години Оригинални датски маслени бисквити22.03.2019Бисквити
- Татьяна Баловасготви: Средногорска супа от копривапреди 7 години Средногорска супа от коприва08.04.2014Супа от коприва
- Татьяна Баловадобави рецептата: Фин пирог с каймапреди 7 години Фин пирог с кайма27.01.2018Пирог
- Татьяна Баловасготви: Сладки таралежчетапреди 7 години Сладки таралежчета14.01.2023Слепени сладки
- Татьяна Баловасготви: Уникално вкусен пълнен шаранпреди 7 години Уникално вкусен пълнен шаран17.01.2022Пълнен шаран
- Татьяна Баловадобави рецептата: Вкусотия от пилешки остатъципреди 7 години Вкусотия от пилешки остатъци01.09.2017Хапки
- Татьяна Баловасготви: Зеленчукова супапреди 7 години Зеленчукова супа29.01.2014Зеленчукова супа
- Татьяна Баловадобави рецептата: Пица с гъби и лукпреди 7 години Пица с гъби и лук10.08.2017Пица
- Татьяна Баловадобави рецептата: Хайвер от патладжани и тиквичкапреди 7 години Хайвер от патладжани и тиквичка27.12.2019Хайвер
- Татьяна Баловадобави форумната тема: Хитринки за смилане на орехипреди 8 години Ако нямате хаванче, а ви трябват счукани орехи, ползвайте два листа хартия, сложете орехите помежду им и минете отгоре с точилката! Стават толкова на ситно, колкото ви трябват. За баклава, за салата "Снежанка", за патлажанен пастет, за таратор, за кекс - за всичко!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest