Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Хитринки за смилане на орехи

Хитринки за смилане на орехи

  • 25.01.17 06:24#1Татьяна БаловаТатьяна БаловаНовакРегистрация: 26.01.16Град: СофияОтговори: 49Хитринки за смилане на орехиАко нямате хаванче, а ви трябват счукани орехи, ползвайте два листа хартия, сложете орехите помежду им и минете отгоре с точилката! Стават толкова на ситно, колкото ви трябват. За баклава, за салата "Снежанка", за патлажанен пастет, за таратор, за кекс - за всичко!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.17 06:27#2Татьяна БаловаТатьяна БаловаНовакРегистрация: 26.01.16Град: СофияОтговори: 49от: Хитринки за смилане на орехиАко сте решили да правите нещо, за което ви трябва размекнат маргарин или масло и захар (примерно, за кекс), а бързате и маргаринът е още в хладилника, нагрейте в подходящ съд захарта. Тя ще му помогне да омекне.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.17 06:29#3Татьяна БаловаТатьяна БаловаНовакРегистрация: 26.01.16Град: СофияОтговори: 49от: Хитринки за смилане на орехиАко нещо отгоре загаря, а отдолу е сурово, покрийте нещото с фолио.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest