Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Изкуството карвинг - какво мислите?

Изкуството карвинг - какво мислите?

  • 19.01.16 01:51#1Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570Изкуството карвинг - какво мислите?Какво ви е мнението за истинските шедьоври направени от плодове и зеленчуци. Вие имате ли карвинг инструменти.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.16 09:16#2Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: Изкуството карвинг - какво мислите?По принцип карвинг означава да режеш месо пред хората- това правех и аз от време на време. А иначе карвинга като изкуство да правиш невероятни неща с нож- това вече наистина е уникално. Просто ти е жал да го изядеш после, като виждаш каква красота е сътворенаОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.16 09:51#3Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: Изкуството карвинг - какво мислите?Много са красиви! Иска се много търпение да се направи.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.16 11:38#4Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Изкуството карвинг - какво мислите?Харесвам изкуството с храна, трябва много талант, въображение, фантазия и здрави ръце ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest