- 21.01.16 02:59#1Какво не можете да сготвите без рецепта?Има ли неща, с които не можете да експериментирате и ви е нужна точна рецепта за тях? Аз например съм много ''боса'' при замесване на тесто и общо взето неща, които се правят с брашно и се месят. Пробвах веднъж два пъти, но нещо не се справям с пропорциите и правех пълни бъркочи . Затова вече си отварям рецептите и спазвам стриктно пропорциите на продуктите и така определено вече стават за ядене.ОтговорОтговор с цитат
- 28.06.16 11:54#2от: Какво не можете да сготвите без рецепта?Сладкиши основно. Винаги гледам рецептата и спазвам грамажите с голяма точност. При замесване на козунак, разни теста - също.ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.16 01:39#3от: Какво не можете да сготвите без рецепта?Нещата, които готвя за първи път, задължително използвам подробни указания.ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.16 01:46#4от: Какво не можете да сготвите без рецепта?Според мен десертите винаги трябва да се правят по рецепта. Ако вече е изпитана от нас можем да я усъвършенстваме.Те са нещо по финно според мен.Сладки, кексове, сладкиши, торти, пайове. Виж палачинките, са друго нещо там може и без рецепта според мен.Пити и погачи също с рецепта задължително.ОтговорОтговор с цитат
- 30.06.16 06:47#5от: Какво не можете да сготвите без рецепта?винаги експериментирам , единствено с тестените изделия се доверявам на рецептиОтговорОтговор с цитат
- 30.06.16 07:41#6от: Какво не можете да сготвите без рецепта?почти всичко гледам по рецептаОтговорОтговор с цитат
- 12.10.16 07:08#7от: Какво не можете да сготвите без рецепта?Знам доста рецепти и почти никога не ми се налага, освен ако искам да приготвя нещо, в което не съм сигурна или нещо различно от това, което вече знамОтговорОтговор с цитат
- 13.10.16 09:14#8от: Какво не можете да сготвите без рецепта?десерти и сладкиши, винаги следвам рецептата. При тях една малка промяна, може да коства добрия резултатОтговорОтговор с цитат
- 13.10.16 09:39#9от: Какво не можете да сготвите без рецепта?При сладкишите е добре да се спазват рецептите. При питките не се притеснявам - ако е необходимо, добавям още брашно.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest