- 24.01.16 09:54#1Идея за бързо отслабване + фитнес програма!Приятели, някой който има успех със диетите нека да ми я представи тази диета!Започнах всяка сутрен на гладно да пия топла вода с лимонов сок - отслабнах със 2 кг. за една седмица. Разбира се спираш сладкото, тестеното и темподобни
БлагодаряОтговорОтговор с цитат - 24.01.16 03:08#2от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!Пиенето на топла вода сутрин е много полезно и ефективно. Първо тялото заработва по-бързо с чаша топла вода сутрин на гладно. Лимона е по желание, но на много хора им раздразва стомасите. Топлата вода е доста ефективна при изгарянето на мазнини. Замислете се за мръсните си мазни чинии. С какво се отмива мазнината по тях - с гореща вода. Същият ефект има и върху тялото.ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 01:43#3от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!и аз пия сутрин топла вода в медОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 01:44#4от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!при мен няма голям ефект, но продължавамОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 01:44#5от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!даже вече вместо вода пия чайОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 02:10#6от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!И аз пия сутрин топла вода с лимон и мед. ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 08:12#7от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!Сутрин на гладно топла вода с лимон и лъжица суров ориз.ОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 10:42#8от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!Вода и лъжица ябълков оцет също е много полезноОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 02:40#9от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!това с водата и лимона сутрин е страхотно като идея малко повече движение и разходки, наблягате на плодове и зеленчуци и готово ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 02:41#10от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!може и фреш от грейпфрут сутрин на гладно, дава същият ефект и ще има разнообазие ОтговорОтговор с цитат
- 24.04.16 09:19#11от: Идея за бързо отслабване + фитнес програма!Вода с супена лъжица ябълков оцет или малко лимонов сок сутрин и вечер полага също.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest