Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Тънкости при топене на шоколад?

Тънкости при топене на шоколад?

  • 26.01.16 01:51#1Деси МариноваДеси МариноваГотвачРегистрация: 05.01.16Град: КозлодуйОтговори: 247Тънкости при топене на шоколад?Какви тънкости използвате при разтапянето на шоколад? Аз знам два варианта: на водна баня и в микровълнова печка.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 03.08.16 10:03#2МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Тънкости при топене на шоколад?На водна баня като добавям на 90 г. шоколад и 1/2 ч.л масло на не мн. силен котлон и бъркам.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.08.16 09:58#3Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: Тънкости при топене на шоколад?Аз го топя в микровълновата(за по-бързо ),но трябва да се внимава,защото може да изгори.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.16 03:57#4VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: Тънкости при топене на шоколад?На водна баня.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.16 06:45#5Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: Тънкости при топене на шоколад?Разтапям на водна баня.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest