Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?

Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?

  • 28.01.16 10:26#1Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Кой са те и доволни ли сте от тях?Съвсем случайно попаднах на едно нишесте на въпросния доктор. Останах очарована!Крема Оле винаги ме измъква от ситуация.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 11:04#2Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Използвала съм продукт за консервиране на "Царска туршия"без изваряване и съм много доволнаОтговорОтговор с цитат
  • 10.02.16 11:05#3Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Да, често и съм много доволна!ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 01:23#4Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Да и аз ползвам крем Оле - много е сполучливОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 03:26#5Рая АндоноваРая АндоноваМастър ШефРегистрация: 04.12.15Град: Велико ТърновоОтговори: 84от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Рядко ми се налага, но съм използвала нишесте за пудинг с ванилия и с шоколад. Направих бисквитена торта като редувах ред ванилия, ред шоколад и стана превъзходно! И си мисля, че ако се направи само шоколадовият пудинг, но му се добави малко масло, за да не стяга, ще стане перфектен пълнеж за понички. Каня се да пробвам, но не ми остава време.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.03.16 11:19#6Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Харесвам ги и си купувамОтговорОтговор с цитат
  • 28.03.16 01:07#7Yana G.Yana G.ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: ВарнаОтговори: 331от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?използвам ти редовно и вече поне от 5-6 години, пудинг с ванилия, карамел, шоколад, всички са ми любими и винаги се получаватОтговорОтговор с цитат
  • 18.04.16 11:03#8Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Да, харесвам ги!ОтговорОтговор с цитат
  • 15.06.16 09:40#9МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Използвате ли продуктите на Д-р Йоткер?Да, определено ги харесвам. Ползвам от години само бакпулвер на "Йоткер" /оранжевата опаковка/, само ако няма в магазините в които пазарувам да липсва за момента.Препоръчвам бакпулвера. Др. което също ползвам много за сладки е "Ванилова Бурбонска захар". Много ми харесва "Захар с аромат ром"-тя вървеше с едно кулинарно списание което купих, после я използвах. От тази "Захар с ром" правих кифли и бисквитен салам.После пак си я купих.Препоръчвам я защото стават вкусни и е много ароматна.Около Коледа за дребните сладки ползвам и украсата на "Йоткер" вече няколко години-пакетчета Decor с звездички, топчета, сърчица.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest