Gotvach.bg»Форум»Търся Рецепта»Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?

Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?

  • 29.01.16 05:32#1Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Заглавието на рецептата е ориентир, но не мисля, че то е важното в рецептата. Понякога една и съща рецепта се среща с няколко различни имена.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 03:05#2Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Същото може да се каже и за едно име на рецепта с различни начини на приготвяне (руска салата) Важното е съдържанието да е съобразено с вкуса на консумиращия.Доста отдавна в една сладкарница си поръчвам чийзкейк.Донесоха ми блат от торта,върху него сметана (супер мазна) и отгоре плодове (цитрусови).Просто трагедия.Виновни няма!Та името добре "чийзкейк",ама като направа... :x: :x:ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 03:21#3ИсиИсиПомощник ГотвачРегистрация: 12.12.15Град: СмядовоОтговори: 120от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Съдържанието на рецептатаОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 03:48#4Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Разбира се, че съдържанието - продуктите и начина на приготвяне са най-важни. В заглавието на рецептата няма как да се разбере нейната същност.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 09:23#5Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Съдържанието е важно. Една рецепта прочитам й продуктите представям си вкуса и ако в главата ми се появи разкош действамОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 09:23#6Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Но пък понякога ако не ме грабне заглавието хич не поглеждам съдържаниетоОтговорОтговор с цитат
  • 29.01.16 09:41#7Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Снимката, снимката е най-важна :evil:ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.16 06:52#8МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Заглавието е важно, за да накара хората да отворят рецептата. Съдържанието от своя страна пък е важно, за да сготвят хората рецептата Така, че май излиза, че и 2-те са важни по свой начин.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.16 07:24#9Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?И аз смятам,че и двете са важни Трябва едното да е съобразено с другото.Срещала съм заглавия,който нямат нищо общо с рецептата,както вече са дали пример по-горе И за мен снимката е много важна Обичам в ресторанти да има снимки в менюто,за да видя как изглежда,така ми се дояжда определено нещо ОтговорОтговор с цитат
  • 30.01.16 10:52#10Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Само че снимките - като заглавията - не винаги отговарят на действителността ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 01:07#11Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Съдържанието , разбирасе се.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 09:27#12Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Заглавието трябва да подсказва за същността на дадено ястие.
    Не може да се напише чийзкрем и в него да няма сирене,това е просто абсурдно,или крем карамел без карамел.
    По заглавието избираме,по снимката преценяваме и по съдържанието оценяваме
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 09:38#13Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Самата рецепта,тя е най важна.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 11:10#14Рая АндоноваРая АндоноваМастър ШефРегистрация: 04.12.15Град: Велико ТърновоОтговори: 84от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Както е писано по-горе - заглавието е важно, за да отвориш рецептата, но пък съдържанието е доста важно, защото трябва да разбереш как да си сготвиш съответното нещо. Но съм попадала на рецепти с добро заглавие, хубава снимка, но не добро съдържание - половината продукти са пропуснати кое кога и къде да се сложи и трябва да го карам на фантазия. То аз и без това все по нещо променям, но мисля, че първоначално трябва рецептата да си е написана като хората, а не джаста-праста.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 11:16#15цветослава кирковацветослава кирковаГотвачРегистрация: 10.12.13Град: МездраОтговори: 108от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?Разбира се , че съдържанието на рецептата .Важно е и заглавието , като видиш непознато заглавие и веднага отваряш да провериш каква ще да е пък тази рецепта на мен ми е много трудно да си кръщавам измислените рецепти ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 10:15#16КрасиКрасиНовакРегистрация: 05.02.16Град: РавдаОтговори: 20от: Кое е по-важно: заглавието или съдържанието на рецептата?За мен всичко е важно.Заглавие,съдържание,снимка и продукти.На всеки се случва да пропусне нещо в бързината,ако не може да се поправи,поне като коментар да се напише.Какво да се прави и на мен се случи,за което се извинявам А снимката е важна,защото първо възприемаме с очите.А от качествените продукти зависи вкусът на дадено ястие.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest