- 30.01.16 08:29#1Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаКак приготвяте бъркани яйца?Разбивате ли ги предварително в купичка?Добавяте ли нещо специфично в рецептата? Споделете вашата изпитана рецепта за бъркани яйца.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:45#2от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз си ги разбивам предварително в купа. Добавям малко натрошено сирене и чубрица. Загрявам тигана с малко олио и изсипвам разбърканите яйца. Понеже ги харесвам по-сочни ги оставям първоначално да се позапържат като омлет и после с 2-3 движения ги разбърквам и стават като на парцали (тоест не ги бъркам постоянно).ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:52#3от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаВ загрято олио , леко посолено ( слагам и щипка сол самардала ) сипвам разбити предварително яйца. Разбърквам и когато станат почти готови дръпвам от котлона и тогава добавям натрошеното сирене и леко смесвам с яйцата.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:58#4от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз обичам да ги счупя директно в тигана в сгорешено краве масло.Не ги бъркам постоянно,за да станат както каза Марина на парцали.Подправям със сол и червен пипер
ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 12:17#5от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаВинаги ги бъркам предварително и слагам копър.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:49#6от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз ги разбивам предварително и добавям натрошено сирене, малко черен пипер и ситно нарязан пресен магданоз. Загрявам олио и ги изсипвам като бъркам постоянно.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:51#7от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаПропуснах да кажа, че и кашкавал настъргвам понякогаОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 12:39#8от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцапредварително ги бъркам,а понякога от бъркани стават на омлет с добавкиОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 09:53#9от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаАз ги разбърквам предварително със сирене и ги изпържвам в загрята мазнина. Оставям ги да хванат коричка като на омлет и ги разбърквам леко , за да останат на по- големи парчета.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 10:38#10от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцапредварително и разбърквам , понякога запържвам лук и добавям яйцата много вкусно ставаОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 12:29#11от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаРазбивам яйцата директно в тигана.ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 02:40#12от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаПо някога ги разбърквам в купа, някога направо в тигана. Ако ги приготвям със някакъв зеленчук, най-напред го задушавам в маслото и след това добавям яйцата. :love:ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 02:41#13от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаПо някога ги разбърквам в купа, някога направо в тигана. Ако ги приготвям със някакъв зеленчук, най-напред го задушавам в маслото и след това добавям яйцата. :love:ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 03:03#14от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаНе соля и не бъркам яйцата предварително!
ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 01:41#15от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаДиректно в тигана и сиренце натрошено с малко червен пиперОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 03:39#16от: Споделете тънкости за приготвяне на бъркани яйцаРазбърквам отделно яйцата като междувременно се загрява олио на котлона. Като се загрее, добавям яйцата и бъркам. Когато вече не са толкова течни, слагам натрошено сирене, подправки и понякога замразени зеленчуци, може и пресен пипер - всеки път различно, каквото има.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest