- 31.01.16 12:23#1Как правите белия сос за пълнените чушки?Споделете как приготвяте самия бял сос за пълнени чушки или сарми? ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 07:08#2от: Как правите белия сос за пълнените чушки?Когато правя пълнени чушки, отгоре ги заливам с бял сос като размивам само брашно и вода.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 07:10#3от: Как правите белия сос за пълнените чушки?А не го ли запържвате поне брашното?Аз слагам яйца и мляко в запържено брашно и разреждам с бульон.Варя го и след това поливам чушките в тавата,пека малко и е готово ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 07:12#4от: Как правите белия сос за пълнените чушки?Не го запържвам, директно поливам чушките и разбърквам като го оставям няколко минути във фурната след това.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 09:40#5от: Как правите белия сос за пълнените чушки?Разбърквам 2 яйца с малко кисело мляко и брашно.След като съм изключила вече печката, вадя ги с тавата от фурната взимам с лъжица от горещия бульон и прибавям към яйчената смес,така постепенно за да не се пресече и после ги поливам със вече сгорещената смес .ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 12:38#6от: Как правите белия сос за пълнените чушки?и аз не го запържвам брашното така ги поливамОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 12:24#7от: Как правите белия сос за пълнените чушки?В бульона от чушките сипвам 2 яйца разбити с брашно и кисело млякоОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 12:26#8от: Как правите белия сос за пълнените чушки?И аз така го правя и става много плътен и нормален на гъстота сос.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 12:27#9от: Как правите белия сос за пълнените чушки?Правя си малко по - рядък сос бешамел,като добавям малко кисело мляко и яйце.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 09:06#10от: Как правите белия сос за пълнените чушки?До сега не съм ги заливал със сос, винаги ги пека само тях, но ще опитам, предполагам ще е още по-вкусно.ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 12:21#11от: Как правите белия сос за пълнените чушки?Брашно, размито във вода, сол, черен пипер и малко от соса, който се е получил при печенето на чушкитеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest