- 31.01.16 08:26#1Кока Колата вредна ли е?Мислите ли,че Кока Колата е вредна за здравето? Гледала съм много килпчета с различни опити с нея,които показват как разгражда всичко и какво се случва в организма ни след нейния прием. С нея се сваля ръжда от болтове и тем подобни. Пиете ли я и какво мислите по въпроса?ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 10:57#2от: Кока Колата вредна ли е?Определено мисля, че е много вредна, а и не само тя. Също съм гледала клипове с кока кола. Аз не пия изобщо газирани напитки и се чувствам много добре така.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:42#3от: Кока Колата вредна ли е?И аз мисля,че е много вредна. Доктор каза на позната да не пие кола,че била много вредна за хора с повишена функция на щитовидната жлеза.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:47#4от: Кока Колата вредна ли е?Това за щитовидната жлеза не го знаех.Пиех,но много рядко,мисля да приключа тотално с употребата и.ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:48#5от: Кока Колата вредна ли е?:love: :love: Не пия само когато няма ..Обичам,знам че е вредна.И какво да направя? Пия... :y:ОтговорОтговор с цитат
- 31.01.16 11:52#6от: Кока Колата вредна ли е?Който я обожава може само да намали употребата и. Една баба стара лечителка също го каза на синът ми, аз все му повтарям поне да намали или да премине на натурални сокчета.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 09:36#7от: Кока Колата вредна ли е?Аз пия много кока - кола , но принципно също мисля че е вредна.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 11:02#8от: Кока Колата вредна ли е?да да и да, много е вредна има толкова много захар която трудно се усвоява от организма и не само , всякакви е-та стабилизатори оцветители, кофеин... но въпреки това и аз я пия.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 11:04#9от: Кока Колата вредна ли е?все се каня да я забраня в къщи сега покрай малкия, имам приятели не пият и не купуват и техните деца не консумират или ако консумират е многооо рядко имам и такива които пият и децата им още на 4-5 годинки и те искат реват за кола и им дават не мисля че тоя малък организъм има нужда от толкова захари и кофеинОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 06:00#10от: Кока Колата вредна ли е?Ако се прекали с дозата е вредна. Чувала съм, че някои я използват за премахване на плесен от плочки.ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 07:59#11от: Кока Колата вредна ли е?Пия я ,но рядко.Попринцип си мия косата с нея,става ми много гладка и лъскава. ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 12:58#12от: Кока Колата вредна ли е?Определено смятам, че кока колата е вредна. Дори съм на мнение, че като цяло газираните напитки са вредни. Преди пиех редовно газирани напитки и се чувствах подута, от няколко години съм ги свела до абсолютен минимум, пия само, когато съм на гости и няма как да откажа и се чувствам много по-добре от преди.ОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 06:05#13от: Кока Колата вредна ли е?Бих казала, че е доста вредна.ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 09:13#14от: Кока Колата вредна ли е?Много рядко пия, умишлено я избягвам, защото знам, че е вредна.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 01:05#15от: Кока Колата вредна ли е?Всичко газирано е вредно - но пък и всичко вредно е вкусноОтговорОтговор с цитат
- 27.03.16 11:03#16от: Кока Колата вредна ли е?Вредна е, но от време на време пия ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest