- 31.01.16 11:21#1В какви ястия влагате целината?Коя част от целината използвате най-често-главата или стеблата и листата?В кои ваши ястия тя намира приложение?ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 11:26#2от: В какви ястия влагате целината?Главата ползвам за супи.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 11:59#3от: В какви ястия влагате целината?При супи:телешка и рибна основно.Също така и при консервиране.ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 12:29#4от: В какви ястия влагате целината?В много неща я ползвам, супи - тел. варено, в боб в гърне, в салати нарязвам и стъблото ѝ, но основно главата ѝ. Винаги имам замразена във фризера. Туршии не правя и затова не ползвам листата.ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 07:39#5от: В какви ястия влагате целината?Ползвам и двете части листата са супи и салати главата също е хубава за супи но аз я харесвам печенаОтговорОтговор с цитат
- 16.01.21 09:21#6от: В какви ястия влагате целината?От главестата целина става много вкусно пюре.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest