- 31.01.16 11:21#1В какви ястия влагате целината?Коя част от целината използвате най-често-главата или стеблата и листата?В кои ваши ястия тя намира приложение?ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 10:11#2от: В какви ястия влагате целината?Използвам предимно листата на целината. Слагам я предимно в туршии.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 10:35#3от: В какви ястия влагате целината?листата на целинатаОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 05:57#4от: В какви ястия влагате целината?Листата.ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 09:05#5от: В какви ястия влагате целината?Слагам само листата на пустия кервиз и то на едро в туршията.Много ми е ужасна тая подправка.В един ресторант предлагахме с уискито пръчици селари....Ей голяма работа!Пият уиски и мезят кервиз. :evil: :evil: :evil:ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 02:34#6от: В какви ястия влагате целината?При консервиране и в супи. Суха използвам и в някои ястия с месо.ОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 07:00#7от: В какви ястия влагате целината?Използвам предимно листата-в туршия,пилешка супа и рибена чорба. ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 09:50#8от: В какви ястия влагате целината?Сано в туршия слагам и то по-малко,много ми е силен аромата.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 10:33#9от: В какви ястия влагате целината?Целина слагам в туршии, яхнии, зеленчукови манджи и супи. Повече ползвам листа и стръкове, в супите слагам от корена.ОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 06:04#10от: В какви ястия влагате целината?за салаткиОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 09:03#11от: В какви ястия влагате целината?Предимно в туршии, в манджи не - много е силен и натрапчив аромата.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 01:01#12от: В какви ястия влагате целината?Аз само в туршия я слагамОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 02:18#13от: В какви ястия влагате целината?Слагам я на телешко варено,рибена чорба,съвсем малко на боб и на някои доматени сосове.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 02:37#14от: В какви ястия влагате целината?В туршия най вече другаде не.ОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 03:15#15от: В какви ястия влагате целината?Листата за туршии,а главата ползвам за телешко задушено и супи,нарязвам си я на парченца и слагам в плик във фризера,така я употребявам иначе не мога да я сготвя на едно ядене и трябва да я хвърляОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 05:16#16от: В какви ястия влагате целината?Листа целина, за чай, за супи, за туршии, много хубаво се съчетава със салата от прясно зелеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest