Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»В какви ястия влагате целината?

В какви ястия влагате целината?

  • 31.01.16 11:21#1Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339В какви ястия влагате целината?Коя част от целината използвате най-често-главата или стеблата и листата?В кои ваши ястия тя намира приложение?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 10:11#2Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: В какви ястия влагате целината?Използвам предимно листата на целината. Слагам я предимно в туршии.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 10:35#3Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: В какви ястия влагате целината?листата на целинатаОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.16 05:57#4Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: В какви ястия влагате целината?Листата.ОтговорОтговор с цитат
  • 03.02.16 09:05#5Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: В какви ястия влагате целината?Слагам само листата на пустия кервиз и то на едро в туршията.Много ми е ужасна тая подправка.В един ресторант предлагахме с уискито пръчици селари....Ей голяма работа!Пият уиски и мезят кервиз. :evil: :evil: :evil:ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.16 02:34#6Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: В какви ястия влагате целината?При консервиране и в супи. Суха използвам и в някои ястия с месо.ОтговорОтговор с цитат
  • 04.02.16 07:00#7Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър ШефРегистрация: 17.12.15Град: МездраОтговори: 192от: В какви ястия влагате целината?Използвам предимно листата-в туршия,пилешка супа и рибена чорба. ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 09:50#8Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: В какви ястия влагате целината?Сано в туршия слагам и то по-малко,много ми е силен аромата.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 10:33#9ВаняВаняЧиракРегистрация: 11.01.16Град: -Отговори: 38от: В какви ястия влагате целината?Целина слагам в туршии, яхнии, зеленчукови манджи и супи. Повече ползвам листа и стръкове, в супите слагам от корена.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.16 06:04#10ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: В какви ястия влагате целината?за салаткиОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 09:03#11Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: В какви ястия влагате целината?Предимно в туршии, в манджи не - много е силен и натрапчив аромата.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 01:01#12Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: В какви ястия влагате целината?Аз само в туршия я слагамОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 02:18#13Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: В какви ястия влагате целината?Слагам я на телешко варено,рибена чорба,съвсем малко на боб и на някои доматени сосове.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 02:37#14Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: В какви ястия влагате целината?В туршия най вече другаде не.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:15#15Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: В какви ястия влагате целината?Листата за туршии,а главата ползвам за телешко задушено и супи,нарязвам си я на парченца и слагам в плик във фризера,така я употребявам иначе не мога да я сготвя на едно ядене и трябва да я хвърляОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 05:16#16Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: В какви ястия влагате целината?Листа целина, за чай, за супи, за туршии, много хубаво се съчетава със салата от прясно зелеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest