- 02.02.16 04:01#1Как приготвяте червеното цвекло?Има ли начин да се приготви червено цвекло без да я има тая силна миризма на пръст? Знам, че е много полезно , но вече няколко пъти купувам и изхвърлям, никой в къщи не го харесва заради тази миризма!ОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 02:06#2от: Как приготвяте червеното цвекло?на салата с морков и ябълка най-добре се убива неприятния му вкусОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 05:14#3от: Как приготвяте червеното цвекло?В началото не го понасях но с времето свикнах ,най добре сварено и на салата ,но може и сурово супер полезноОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 07:32#4от: Как приготвяте червеното цвекло?Аз го използеам сурово. Настъргвам го заедно със морков и царевица. Страхотна салата.ОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 10:41#5от: Как приготвяте червеното цвекло?Приготвяла съм го единствено на сок с ябълки,моркови и лимон.Спомням си като малка,нашите ни отведоха да се возим на кораба Дунай.Там ни предложиха за предястие салата от червено цвекло,от любопитство хапнах -е изплюх го в салфетката, изобщо не ми хареса. Сега съм решила пак да пробвам,може пък да ми хареса. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest