- 02.02.16 04:01#1Как приготвяте червеното цвекло?Има ли начин да се приготви червено цвекло без да я има тая силна миризма на пръст? Знам, че е много полезно , но вече няколко пъти купувам и изхвърлям, никой в къщи не го харесва заради тази миризма!ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:24#2от: Как приготвяте червеното цвекло?Няма начин.Ако го консумирате сурово миризмата на пръст е по - силна.Малко по слабо когато е варено или печено.Подправяй със силни подправки,за да заглушиш миризмата на пръст. :y:ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 11:02#3от: Как приготвяте червеното цвекло?Аз съм му голям фен, но на суровото. Не го харесвам,ако е минало през някаква термична обработка. Аз примерно след като го обеля, го измивам много хубаво и тогава вече го настъргвам в салати. Тъй като, аз нямам проблем с неговия вкус, но пък мъжа ми има, гледам винаги да го смесвам с повечко моркови и зеле или айсберг. Пробвай го с различни комбинации и ще видиш, че по-малко се усеща вкуса на пръст, когато има и други зеленчуци. Аз и фреш си пия често от цвекло и моркови и моя си ме мисли за луда ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 03:18#4от: Как приготвяте червеното цвекло?От цвеклото може да се направи веган луканка.ОтговорОтговор с цитат
- 03.02.16 03:44#5от: Как приготвяте червеното цвекло?Вержиния, може ли малко по-подробно? :blush:ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 01:56#6от: Как приготвяте червеното цвекло?Луканката се прави по следния начин-суровото цвекло се пасира. трябват ви също така и сушени домати и суров слънчоглед като ги накисвате малко преди употреба. Пасирате и тях също. Всички продукти се омесват хубаво като се овкусява и с подправки малко чер. пипер пушен пипер, чубрица, сол.Сместа трябва да е сухичка. От нея си оформяте луканките. Сушат се в дехидратор или ако нямате във фурна на 50 градуса до изсушаване. Получава се вкусно трябва да се пробва.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 04:37#7от: Как приготвяте червеното цвекло?Много благодаря! :kiss:ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 04:40#8от: Как приготвяте червеното цвекло?Когато цвеклото е сварено, то губи от миризмата си. А като се овкуси с оцет, зехтин, чесън - става страхотно!ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 01:44#9от: Как приготвяте червеното цвекло?Сварявам и го правя с фасул.ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 01:02#10от: Как приготвяте червеното цвекло?Не го ям,но съм правила салата на приятели с него,настъргано.ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 11:21#11от: Как приготвяте червеното цвекло?Към сварено и овкусено с сол,оцет и олио цвекло добавям кисело мляко,може и чесън.
Предпочитам го сурово,като също може да се овкуси по споменатия начин.
Лично на мен ми харесва много и не ми мирише.ОтговорОтговор с цитат - 04.03.16 01:17#12от: Как приготвяте червеното цвекло?Обичам и цвеклото сварено и на салата със други зеленчуци ,овкусено и това е Вкусно и полезно !ОтговорОтговор с цитат
- 04.03.16 09:13#13от: Как приготвяте червеното цвекло?Беля суровото цвекло, сварявам, настъргвам и смесвам с майонеза и настъргани варени яйца , много вкусна салатаОтговорОтговор с цитат
- 29.03.16 12:19#14от: Как приготвяте червеното цвекло?Аз не го обичам изобщоОтговорОтговор с цитат
- 29.03.16 09:05#15от: Как приготвяте червеното цвекло?миризмата на пръст е от самият сорт на цвеклото има сортове които изобщо не миришат, а най много го използвам за салатки.ОтговорОтговор с цитат
- 29.03.16 01:41#16от: Как приготвяте червеното цвекло?вкъщи го хапваме на салатка в комбинация с моркови, а от скоро си правим и прясно изцеден сок от червено цвекло, ябълки и морков ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest