- 03.02.16 05:25#1Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Кое е най скъпото ястие ,което сте приготвяли? Какви продукти използвахте за него?ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 12:27#2от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Все още не съм правила такова ястие. ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 12:58#3от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Е чак много скъпо не съм.Може би торти,които съм правила да са по-скъпи,но не чак толкова.ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 09:08#4от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Истината е , че никога не съм пресмятала колко струва дадено ястие което съм приготвяла . Сега като се замисля вчера съм сготвила 2 добри порции за около 3лв. Може би най - скъпото ми ястие е капамата , там влагам доста продукти и все меса : свинско , пилешко , пушена наденица , кайма за сармите и чушките , кашкавал , топено сирене , гъби , и ако сметнем и тока за 3 часа , хиих .ОтговорОтговор с цитат
- 29.03.16 02:51#5от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Много скъпи ястия не съм готвилаОтговорОтговор с цитат
- 17.04.16 11:56#6от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Ми все още не съм приготвял скъпо ястие.ОтговорОтговор с цитат
- 14.05.16 11:31#7от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Калкан, доста скъпа риба.ОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 02:04#8от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?почитатели сме в нас на морските дарове и от време на време се поглезваме с нещо по-скъпичко за да експериментираме какъв му е вкусаОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 05:21#9от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Не знам ,никога не съм правила сметка колко излиза дадено ястие ,то като сложиш продукти ,ток ,труд ами то е безценно бе хора Ако е с месо ,гъби ,сметана ,кашкавал и разни други глезотии малеее по добре иди на ресторант по евтино ще е ха ха ОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 10:50#10от: Кое е най скъпото ястие, което сте приготвяли?Не съм се замисляла,колко ми излиза дадено ястие,но може би по-скъпи ми излизат тортите.Там влагам повече продукти,ток и най-вече време. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest