Gotvach.bg»Форум»Коктейли и Напитки»Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната система
- 04.02.16 03:37#1Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаМного обичам чай от липа и шипки с лимон. В добавка може малко мед. Мисля, че е идеален за имунната система.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 04:05#2от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаАз основно пия чай от липа.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 03:19#3от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаЧай от арония.ОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 05:29#4от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаЧай от ройбос и зелен.ОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 07:53#5от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаЧай от ехинацеяОтговорОтговор с цитат
- 13.02.16 01:11#6от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаЧай от коприва, засилва цялостно организма, особено когато е изтощен след боледуване.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.16 10:03#7от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаШипки лимон и един аспирин - това ми е любимия за имунитетОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 06:38#8от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаИ аз пия чай от шипка, много го харесвам.ОтговорОтговор с цитат
- 19.04.16 09:46#9от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системачай от джинджифил с много лимон, подходящ е и за лятото когато се изстуди, а може и листенца мента да се сложатОтговорОтговор с цитат
- 19.05.16 03:31#10от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаНай е хубав домашен от липа, но като се приготви се оставя малко да се охлади и се слага лимон и 2 лъжици мед. Чака се да се охлади малко, защото ако сложите меда веднега си губи ефекта!ОтговорОтговор с цитат
- 20.05.16 08:57#11от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаМного е важно дасе пие чай от коприва и лимон тай като богат на желязоОтговорОтговор с цитат
- 27.01.18 12:33#12от: Споделете идеи за витаминозен чай за подсилване на имунната системаРойбос, чай от шипки и зелен чай са мойте любими С лъжичка домашен мед И лимон ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest