Gotvach.bg»Форум»Сладко Изкушение»Как да направя перфектни сладки целувки?

Как да направя перфектни сладки целувки?

  • 04.02.16 09:07#1Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666Как да направя перфектни сладки целувки?Как да направим перфектни сладки целувки, като тези , които се продават в магазините, дали са само от белтък и захар или имат и други добавки?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 09:30#2Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Как да направя перфектни сладки целувки?2 белтъка, 110 гр. захар

    Белтъците се разбиват на сняг. След като се разбият добре, на тънка струйка се изсипва захарта и с миксер се доразбиват, докато се получи твърд сняг. Върху хартия за печене се оформят целувки и се пекат на 100 градуса.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 03:36#3Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Как да направя перфектни сладки целувки?Аз съм публикувала рецепта. Като сложиш и орехова ядка в белтъчената смес, става страхотно. Важно е печенето, по-скоро целувките се сушат.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 06:13#4Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Как да направя перфектни сладки целувки?Благодаря за рецептите и съветите !ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 08:43#5Радомира МихайловаРадомира МихайловаЧиракРегистрация: 29.12.15Град: Нова ЗагораОтговори: 99от: Как да направя перфектни сладки целувки?Аз чакам да ми купи мъжо нова печка с вентилатор за да се пробвам, тъй като знам възможностите на старата ми печка и единственото дето ще постигна е да ме е яд Но и аз знам така, че по скоро се сушът, а не пекат ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 02:16#6Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Как да направя перфектни сладки целувки?ехаа май че и бързо стават да взема днес да спретна и аз едниОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.16 09:44#7Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Как да направя перфектни сладки целувки?Може да се добавят и няколко капки лимонОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.16 09:48#8Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Как да направя перфектни сладки целувки?Благодаря ! Поздрави !ОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.16 12:41#9Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Как да направя перфектни сладки целувки?много важно за целувките яйцата да са на стайна температура,купата в която ще разбиваш да е суха и да се разбиват на бавна скорост с щипка сол в началото,като постепенно увеличаваш и добавяш захар или захарен сиропОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 01:44#10Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Как да направя перфектни сладки целувки?да ви кажа май не си струва , правих едни по рецепта тук ,които се сушаха във фурната отиде 2 часа за 15 целувки по-добре да си ги купиш :wink:ОтговорОтговор с цитат
  • 20.04.16 10:53#11marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Как да направя перфектни сладки целувки?Когато ми останат повече белтъци, едните ги врътвам на френски макарон, а другите на целувки. Пуснала съм рецепта и снимка как точно ги правя и изглеждат. Лесно е, за около 1 час са готови. Понякога им слагам и ядка в средата, но най-важното е изпичането им. Те трябва да се сушат на 130 градуса, ако не се лъжа, там пише в моята рецепта. Хубави са, работя ги с шприц и за мен е удоволствие да ги приготвям. Елементарни са.ОтговорОтговор с цитат
  • 23.04.16 05:01#12Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Как да направя перфектни сладки целувки?Аз ползвам белтъци, захар и малко розова боя за яйца и стават страхотни.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.07.18 09:41#13justsavagejustsavageНовакРегистрация: 27.06.18Град: МонтанаОтговори: 192от: Как да направя перфектни сладки целувки?Водата на 400 г нахут
    140 г пудра захар
    1 супена лъжица крем Тартар (не сос )
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest