- 09.02.16 08:15#1Домашна лимонада - споделете рецепта?Не съм приготвяла и ако имате рецепта - споделете.ОтговорОтговор с цитат
- 16.02.16 09:10#2от: Домашна лимонада - споделете рецепта?Лимонада с диня
Диня-около 2кг почистена от семките
1чаша захар
сока на 2лимона
вода и лед
Слагам всичко в блендер и разбивам,накрая добавям и лед
Класическа лимонада
2кг лимони
2чаши захар
вода и лед
мента
Лимоните се изцеждат,като се отделят 2бр,в кана се разбърква сока със захарта,може да се добави и малко мед,сипва се вода с лед,стръкчета мента и нарязани на кръгчета останалите два лимона.
Същата лимонада правя и с грейпфрутОтговорОтговор с цитат - 16.02.16 04:00#3от: Домашна лимонада - споделете рецепта?Класическата рецепта Сия я е сложила, а аз правя още лимонада с бъз.
12 цвята бъз се заливат 2 литра вода и 2 лимона нарязани на парчета. Престояват 12 часа. Прецежда се и прибавяме един кг. захар и 1 пакетче лимонена киселина. След като се стопи захарта, наливаме в бутилки и съхраняваме на хладно.ОтговорОтговор с цитат - 16.02.16 04:34#4от: Домашна лимонада - споделете рецепта?Лимони,лайм,мента,захар...Това е моята лимонада. :y:ОтговорОтговор с цитат
- 16.03.16 09:53#5от: Домашна лимонада - споделете рецепта?Изстискани 2-3 лимона, 1,5 л. сода (газирана вода), захар на вкус и лед. Като ако е натрошен леда е по-ефектен. Също така може и малко нама§кани листа мента ОтговорОтговор с цитат
- 16.03.16 09:59#6от: Домашна лимонада - споделете рецепта?Лимонадата която приготвям за дъщерями е : във водна чаша,сока от 1 лимон,доливам с вода и слагам супена лъжица мед.ОтговорОтговор с цитат
- 18.03.16 08:46#7от: Домашна лимонада - споделете рецепта?Лятото е време за лимонада ,но може и сега да се приготви Действа добре като освежава и е полезна не е като колата която не съм опитвала доста времеОтговорОтговор с цитат
- 19.03.16 10:14#8от: Домашна лимонада - споделете рецепта?сока от 1 лимон,доливам с вода, слагам супена лъжица мед и няколко листенца ментаОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 11:28#9от: Домашна лимонада - споделете рецепта?И аз не знаех как се прави, благодаря момичета!ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 02:19#10от: Домашна лимонада - споделете рецепта?не съм правил до сегаОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 03:02#11от: Домашна лимонада - споделете рецепта?За летните горещини домашната лимонада с лимони и мента епревъзходна.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest