Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Тайните на перфектния ориз

Тайните на перфектния ориз

  • 10.02.16 07:24#1Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707Тайните на перфектния оризКак приготвяте ориза във фурна? Какво количество е съотношението ориз и вода, за да стане перфектно? Нито суров,нито кашнат..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.06.16 10:55#2Стела ЕмиловаСтела ЕмиловаНовакРегистрация: 28.06.16Град: -Отговори: 15от: Тайните на перфектния оризПо принцип съотношението е 3:1- вода:ориз, но днешно време на пазара се предлагат различни видове, откъдето е и проблема да оцеля точната пропорция. Затова се спирам на определен вид и ползвам само него ОтговорОтговор с цитат
  • 29.06.16 12:39#3Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Тайните на перфектния оризточно за това Стела, и аз все не мога да оцеля..един сорт иска по-малко готвене, друг повече вода... ако може всеки да каже акъв вид ориз предпочита и как го готви май ще е най- добре ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest