- 10.02.16 07:24#1Тайните на перфектния оризКак приготвяте ориза във фурна? Какво количество е съотношението ориз и вода, за да стане перфектно? Нито суров,нито кашнат..ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 01:27#2от: Тайните на перфектния оризАз слагам 1:2-ориз:водаОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 01:41#3от: Тайните на перфектния оризНякъде четох ч.ч ориз към3.5 ч.ч водаОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 01:54#4от: Тайните на перфектния оризПо принцип ориз / вода съотношението е 3:1 , но аз слагам 4:1, защото ми е все недоварен.ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 02:01#5от: Тайните на перфектния оризНа чаша ориз слагам 3,5 или 4 чаши,защото го обичаме по сочен.ОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 11:45#6от: Тайните на перфектния оризДали има значение и от ориза... Дали е по едър илиОтговорОтговор с цитат
- 12.02.16 12:00#7от: Тайните на перфектния оризНа 1 купичка ориз слагам 4 купички вода и го пека в незагрята фурна на 150 градуса.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 01:30#8от: Тайните на перфектния ориз1:3 задължително е пропорциятаОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 02:02#9от: Тайните на перфектния оризИма хора не го мият но аз го мия и това също е важно да стане перфектен.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 02:05#10от: Тайните на перфектния оризДа пропорцията е важна,но аз го покривам и фолио за да си остане сочен и повечко мазнина носи.ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.16 05:44#11от: Тайните на перфектния оризЗадължително първо го запържвам в тиган, след това го слагам в тава и добавям вода 1:3 ОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 05:32#12от: Тайните на перфектния оризБлагодаря ви многоОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 06:03#13от: Тайните на перфектния оризДа,първо и аз го запържвам до прозрачност.ОтговорОтговор с цитат
- 15.03.16 09:28#14от: Тайните на перфектния оризАз си го правя на око ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 08:43#15от: Тайните на перфектния оризПравя го на око, съответно, ако стане сух, до като се пече доливам още гореща вода.ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.16 08:00#16от: Тайните на перфектния оризИзмивам го, запържвам леко на тиган, добавям на 1 чаша ориз 3 чаши вода оставям на котлона малко да дръпне водата и после го овкусявам и го пъхам във фурната.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest