Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Тайните на перфектния ориз

Тайните на перфектния ориз

  • 10.02.16 07:24#1Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707Тайните на перфектния оризКак приготвяте ориза във фурна? Какво количество е съотношението ориз и вода, за да стане перфектно? Нито суров,нито кашнат..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.16 01:27#2Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Тайните на перфектния оризАз слагам 1:2-ориз:водаОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.16 01:41#3Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Тайните на перфектния оризНякъде четох ч.ч ориз към3.5 ч.ч водаОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.16 01:54#4Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Тайните на перфектния оризПо принцип ориз / вода съотношението е 3:1 , но аз слагам 4:1, защото ми е все недоварен.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.16 02:01#5Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Тайните на перфектния оризНа чаша ориз слагам 3,5 или 4 чаши,защото го обичаме по сочен.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.16 11:45#6Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Тайните на перфектния оризДали има значение и от ориза... Дали е по едър илиОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.16 12:00#7Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: Тайните на перфектния оризНа 1 купичка ориз слагам 4 купички вода и го пека в незагрята фурна на 150 градуса.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 01:30#8Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Тайните на перфектния ориз1:3 задължително е пропорциятаОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 02:02#9Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Тайните на перфектния оризИма хора не го мият но аз го мия и това също е важно да стане перфектен.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 02:05#10Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Тайните на перфектния оризДа пропорцията е важна,но аз го покривам и фолио за да си остане сочен и повечко мазнина носи.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.02.16 05:44#11Yana G.Yana G.ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: ВарнаОтговори: 331от: Тайните на перфектния оризЗадължително първо го запържвам в тиган, след това го слагам в тава и добавям вода 1:3 ОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 05:32#12Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Тайните на перфектния оризБлагодаря ви многоОтговорОтговор с цитат
  • 28.02.16 06:03#13Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Тайните на перфектния оризДа,първо и аз го запържвам до прозрачност.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.03.16 09:28#14Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Тайните на перфектния оризАз си го правя на око ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 08:43#15Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Тайните на перфектния оризПравя го на око, съответно, ако стане сух, до като се пече доливам още гореща вода.ОтговорОтговор с цитат
  • 27.05.16 08:00#16Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252от: Тайните на перфектния оризИзмивам го, запържвам леко на тиган, добавям на 1 чаша ориз 3 чаши вода оставям на котлона малко да дръпне водата и после го овкусявам и го пъхам във фурната.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest