Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?
- 22.02.16 11:48#1С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Аз предпочитам със слънчогледово защото царевичното бързо изгаря.А вие?ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 03:41#2от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Аз също предпочитам слънчогледовоОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 03:56#3от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Използвам само слунчогледово олио независимо за какво. ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 04:10#4от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Слънчогледово олио.ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 06:53#5от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Използвам слънчогледово олио. За пържени картофки-течен маргарин.ОтговорОтговор с цитат
- 23.02.16 08:30#6от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?При готвенето използвам най-вече слънчогледово олио. ОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 12:17#7от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Ползвам слънчогледово.Купувала съм също и царевично и рапично,като не намирам разлика между всичките.Очаквах ,че рапичното и царевичното ще имат някакъв мирис,но нямаха. :y:ОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 07:23#8от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Слънчогледово олио, царевично не съм ползвалаОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 12:06#9от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Със слънчогледово олио.ОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 04:33#10от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Зависи какво приготвям, най- често слънчогледово. Но ползвам още рапица, царевично, масло, маргарин и мас. Обожавам пържени картофи с мас, естествено докато са топли :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 07:01#11от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Слънчоглодово олио и масло ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 07:09#12от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Готвя само със слънчогледова олио ,а понякога и зехтин но само за салати ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 07:19#13от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Рядко вече готвя с олио, почти съм на зехтин.ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 11:07#14от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Като цяло отбягвам да пържа,но принципно използвам слънчогледово олио за готвене.ОтговорОтговор с цитат
- 04.03.16 11:05#15от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Слънчогледово, царевично не съм ползвала. Иначе използвам зехтин за салатите.ОтговорОтговор с цитат
- 09.03.16 02:22#16от: С каква мазнина предпочитате да пържите - с царевично или със слънчогледово олио?Слънчогледово олио използвам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest