- 23.02.16 12:11#1Начало на кулинарния ви животКак започна кулинарния ви живот? Спомняте ли си първото ястие, което сготвихте? Аз сготвих картофена манджа. Малко запръжката не се беше получила, но сега вече доста напреднах.ОтговорОтговор с цитат
- 24.02.16 10:31#2от: Начало на кулинарния ви животПървото нещо,което сготвих беше пържени картофи и пържени яйца. ОтговорОтговор с цитат
- 26.02.16 09:06#3от: Начало на кулинарния ви животНе знам точно какво е било първото ми сготвено ядене , но спомените ми са пържени яйца и едни бухтички с лъжица.ОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 05:19#4от: Начало на кулинарния ви животпървото ми ястие беше пилешка супа, получи се бях в 5 или 6 класОтговорОтговор с цитат
- 02.03.16 08:54#5от: Начало на кулинарния ви животЗапочнах с приготвянето на сладкиши и много ми хареса. Когато дойде ред на ястията имах няколко откровени провала, за които сега си спомням с усмивка.ОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 11:14#6от: Начало на кулинарния ви животПървото ми сериозно ястие беше постен гювеч.Правихме ремонт и аз трябваше да готвя докато нашите лепят тапети.Вече бях по-голяма.Преди това съм експериментирала с яйца и сандвичи ОтговорОтговор с цитат
- 04.03.16 01:33#7от: Начало на кулинарния ви животПърво се научих да готвя боб и леща ха ха супер лесно и за новаци ОтговорОтговор с цитат
- 04.03.16 08:46#8от: Начало на кулинарния ви животпървото нещо, което направих у дома беше тесто за пици и мекици. Рецептата я взех от бащата на моя съученичка, който работеше като хлебар в една селска фурна...И до днес я правя.ОтговорОтговор с цитат
- 11.03.16 01:42#9от: Начало на кулинарния ви животот малка обичах да изненадвам родителите си с приготвен кекс или сладкиш с мармаладОтговорОтговор с цитат
- 24.03.16 05:20#10от: Начало на кулинарния ви животТочно не си спомням първото нещо, но си спомням първата манджа дето сготвих на моя мъж, беше ориз с пилешко и не ми се получи много добре, но нищо не каза той ОтговорОтговор с цитат
- 26.03.16 05:41#11от: Начало на кулинарния ви животЗапочнах с баница. Баба ме научи на нея още в 3ти клас. Може би точно от тази жена идва моята голяма любов към изкуството да готвиш,не просто да готвиш,а да се наслаждаваш докато го правиш,да имаш усет и страхотно желание-прави чудеса.ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 02:14#12от: Начало на кулинарния ви животАз пък, първото нещо, което сготвих бе пилешка супа и мога да се похваля, че като за първи път беше станала страхотна! ОтговорОтговор с цитат
- 31.03.16 03:32#13от: Начало на кулинарния ви животБях на не повече от 10 години и събота и неделя си ходех при баба, а тя правеше червена баница ( обикновена баница, но вместо лимонада с безалкохолно горски плодове) много я обичах и това беше първото нещо което баба ме научи да правя и ми се получи доста добре като за начинаещОтговорОтговор с цитат
- 21.04.16 01:18#14от: Начало на кулинарния ви животОтдавна беше , а първото нещо което беше пържени яйца , сега вече мога да готвя много неща и ми се получават ОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 03:52#15от: Начало на кулинарния ви животМай че беше омлет.ОтговорОтговор с цитат
- 05.05.16 03:06#16от: Начало на кулинарния ви животОт малка проявявах интерес, особенно да украсявам салати и други блюда.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest