- 28.02.16 09:18#1Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Преди време, попаднах в Метро на ядливи цветя. На щанда имаше цвят от карамфил и тагетес. За карамфилите се съгласих, но тагетеса ме озадачи, защото има много специфичен аромат /гонещ буболечките/ и ми стана твърде интересно.
Аз съм използвала горски виолетки и листенца от рози, които наистина придават свежест на рецептата /става дума за торти и сладкиши/.ОтговорОтговор с цитат - 29.02.16 01:38#2от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?аз ям месо,цветята ги отглеждам Никога не съм готвила с тях,бих сложила теменужки да украсят торта примерно,но не бих ги изялаОтговорОтговор с цитат
- 29.02.16 01:41#3от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Много неща ям но цветя не съм яла. Обожавам красивите цветя и имам много в къщи но само им се радвам.ОтговорОтговор с цитат
- 29.02.16 03:39#4от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Не съм яла цветя, по скоро за украса бих ги ползвала.ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 03:17#5от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?До сега не съм пробвал.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 08:21#6от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Не никога.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 09:30#7от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Може би по- скоро за украса,но дори и ядлви никой в семейството ми не би ги опитал.ОтговорОтговор с цитат
- 20.07.16 07:59#8от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Панирала съм цвят от тиква ако се прои...не е точно декоративно цвете, но пак си е цвят.ОтговорОтговор с цитат
- 20.07.16 08:16#9от: Използвали ли сте ядливи цветя във вашите рецепти?Цветята са красиви ,някой видове се ядат най вече рози и теменужки Захарни цветя може да се украси сладкиш ,торта или друг десерт ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest