- 01.03.16 08:47#1Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Как приготвяте салатите, които са с майонеза? С домашно приготвена или с готова от магазина? Аз повечето пъти си правя, но е по тежка. Вие как приготвяте домашната? ОтговорОтговор с цитат
- 02.03.16 03:56#2от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Не приготвям домашна,използвам от магазина и то само за руска салата.
ОтговорОтговор с цитат
- 02.03.16 04:09#3от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Рядко правя, повече купувам готова. Редовно правя салата с варени картофи, варени яйца, майонеза и настърган кашкавал.ОтговорОтговор с цитат
- 02.03.16 09:23#4от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Доста често, нямам време да си я приготвям и използвам готова, купена от магазина. Гледам да купувам лека, въпреки, че едва ли имат голяма разликаОтговорОтговор с цитат
- 02.03.16 09:51#5от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?С готова майонеза, като смесвам с малко кисело млякоОтговорОтговор с цитат
- 02.03.16 10:14#6от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?винаги си купувам майонезата никога не съм правила домашнаОтговорОтговор с цитат
- 03.03.16 06:53#7от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Готовата си е по-лека, иначе домашната не иска кои знае колко време за приготвяне, но е по-тежка!
ОтговорОтговор с цитат
- 04.03.16 11:06#8от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Купувам, досега не съм пробвала да направя домашна.ОтговорОтговор с цитат
- 07.03.16 04:20#9от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Най - често от магазина купувам. Понякога се случва домашната майонеза да не се получи.ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 04:09#10от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?купувам си готова,може би веднъж съм правилаОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 04:40#11от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?винаги си купувам майонезатаОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 06:00#12от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?доста често си вземам от магазина салатна, харесва ми, че не е тежка като другатаОтговорОтговор с цитат
- 10.05.16 10:08#13от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Обикновено купувам готова на Краси.ОтговорОтговор с цитат
- 10.05.16 10:14#14от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Когато имам пресни яйца си правя майонеза.Когато нямам купувам.Но да си призная,купената по ми харесва.ОтговорОтговор с цитат
- 21.06.16 12:09#15от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?Купувам си майонеза Краси предимно.Понякога на Белла. Харесваме най - вече те от всички които съм изпробвала.Не си правя, не че ще стане лоша, но нямам домашни яйца, така или иначе трябва да купя.ОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 10:38#16от: Салати с домашно приготвена майонеза или с готова от магазина?С домашна става вкусна, но се притеснявам да консумираме сурови яйцаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest