Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...

Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...

• 02.03.16 09:50#1Наталия ПетроваНаталия ПетроваГотвачРегистрация: 18.02.16Град: КърджалиОтговори: 137Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...За първи път чистих домашен зрял боб, бях на 10 г. Реших, че като долея вода в купата всичко което изплува е за хвърляне, а всичко което остане на дъното е чисто. Изобщо не помислих за камъчето което после дядо ми намери. :blush: :evil:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.03.16 03:03#2RenkataRenkataЧиракРегистрация: 03.02.16Град: -Отговори: 112от: Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...Аз като правях тортила и реших за посигурно да го обърнах над мивката и то все че всичко там изпадна .. ха ха
    другия случай при отварянето на фурната излезе голяма пара и аз се развиках пожар, пожар, ха ха и всички на юруш дойдеха
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.03.16 12:45#3Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...Когато правих за първи път толумбички, изпомазах на всякъде, но пък станаха вкусни, но на външен вид бяха много зле ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 04:08#4Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...когато обърнах тортата за рождения си ден,правих я цял ден,всички много и се точеха и накрая като я извадих от хладилника тя ми се изплъзна и на земята.Направо се чудех да се смея или да плача ОтговорОтговор с цитат
  • 10.05.16 10:07#5Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...Когато изсипах тенджерата в мивката, докато изцеждах макарони и остснахме гладни.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.05.16 10:11#6Албена Асенова-ПисеваАлбена Асенова-ПисеваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 485от: Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...Когато се спънах с тортата на детето за рождения му ден и половината отиде на блузата ми.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.16 08:15#7GoldGoldЧиракРегистрация: 06.08.16Град: РакитаОтговори: 95от: Довършете изречението: Най-смешната случка в моята кухня беше...Когато се учех да обръщам палачинки. Залепих една на стената.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest