- 07.03.16 09:32#1Какво да правя с клисав Кекс?Здравейте,
Приготвих кекс, който явно заради по-високата температура на печене отвън стана страйотен, но отвътре остана леко клисав... Та реших да го префасоонирам в нещо друго.. Като основа на какво мога да го използвам? Благодаря виОтговорОтговор с цитат - 09.03.16 10:37#2от: Какво да правя с клисав Кекс?Нарежи го на филийки,направи ванилов крем и си подреди една страхотна тортичка ОтговорОтговор с цитат
- 10.03.16 10:15#3от: Какво да правя с клисав Кекс?Можеш да го натрошиш на трохи, които да объркаш с крем и да приготвиш сладки топчета.ОтговорОтговор с цитат
- 11.03.16 01:28#4от: Какво да правя с клисав Кекс?аз го режа на парченца, подреждам в тава и запичам отново, след това може да се залее с кремОтговорОтговор с цитат
- 15.03.16 10:30#5от: Какво да правя с клисав Кекс?Благодаря на всички Ви
Всъщност измислих нещо и нарязах кекса на парчета, залях със смес от яйца, прясно мляко и захар, към това добавих и един пудинг.
Всичко това в тавата, първо кекс, после сместа отгоре и се превърна в страхотен сладкиш
Мерси за идеите ОтговорОтговор с цитат - 23.03.16 01:37#6от: Какво да правя с клисав Кекс?И аз като Янка правяОтговорОтговор с цитат
- 06.04.16 03:34#7от: Какво да правя с клисав Кекс?Може да карамелизирате кафява захар на дъното на тавичка,след като е готов редите кекса на филий.Заливате със смес от 3 яйца+0,500л. прясно мляко+1 ванилия.Пече се на 180'C за 20 мин.По желание може да го обърнете в поднос,така карамела остава отгоре.Успех!!! ОтговорОтговор с цитат
- 23.04.16 04:52#8от: Какво да правя с клисав Кекс?Натроши го и го залей с крем или нишесте.ОтговорОтговор с цитат
- 23.04.16 07:44#9от: Какво да правя с клисав Кекс?Да си призная до сега винаги като стане клисав е отивал в кофата.Благодаря за идеите от които и аз ще се възползвам,но по-добре да не се стига до там. ОтговорОтговор с цитат
- 29.04.16 04:53#10от: Какво да правя с клисав Кекс?аз и клисав си го хапвам ) е естествено ако е много на тесто не го ям и го хвърлямОтговорОтговор с цитат
- 05.07.16 10:33#11от: Какво да правя с клисав Кекс?Предполагам, че ще стане тортичка. Режем на филии и после заливаме с крем на Йоткер например.ОтговорОтговор с цитат
- 23.09.16 08:01#12от: Какво да правя с клисав Кекс?Аз го и изхвърлям,но ще пробва с някои от предложенията.ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 12:23#13от: Какво да правя с клисав Кекс?Според мен от печката ви се получава клисав както и другите тестени неща, от огромно значение е една печка колкото и странно да ви звучи. На мен не ми се получава клисав, поне нямам такъв спомен.ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 07:44#14от: Какво да правя с клисав Кекс?Да Ваня, от печката е, на нашата печка свикнах да изпичам с горещ въздух и сега , като се развали реотана, се уча да работя с другите нагреватели - горен и долен и инфрачервения .ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest