Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Вино или бира ползвате за печене на свинско месо

Вино или бира ползвате за печене на свинско месо

  • 29.03.16 12:50#1Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574Вино или бира ползвате за печене на свинско месоАз някои път слагам вино, друг път бира, и с двете ми се получава крехко и сочно. Вие как мислите, кое е по-хубаво да се ползва бирата или виното?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.16 01:28#2Yana G.Yana G.ГотвачРегистрация: 01.02.16Град: ВарнаОтговори: 331от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоБира съм слагала само на пилешко месо, за свинско съм използвала само виноОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.16 08:24#3Георги ГеоргиевГеорги ГеоргиевНовакРегистрация: 07.02.16Град: ВарнаОтговори: 1от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоАз използвам Бира и Вино когато готвя различни видове меса.
    С Бирата приготвям маринати за Пиле,Риба и морски дарове....
    С Виното приготвям маринати за всички видове червени и някой бели меса.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.16 08:29#4Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър ШефРегистрация: 05.12.15Град: СофияОтговори: 112от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоСамо с вино - и то зависи от рецептата дали бяло, или червено. За сос Болонезе например използвам червено вино, за пържоли със сметана - бяло вино и тн. С бира не съм готвила.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.16 08:33#5ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоПо добре с вино ,но е по хубво да си го изпиеш, а за готвене нали продават вино за готвене аз вземам от него :wink:ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.16 08:34#6Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоАз използвам и бира- става също много вкусно и крехко! ОтговорОтговор с цитат
  • 29.03.16 09:03#7Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоВино съм ползвалаОтговорОтговор с цитат
  • 02.04.16 10:02#8Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоПредимно използвам бира при пилешкото месо и се получава много добре. Вино използвам много рядко за свинско.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.04.16 02:55#9АлександраАлександраНовакРегистрация: 05.04.16Град: -Отговори: 28от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоПо често за готвене на свинско ползвам вино, а биричка за пилешко ОтговорОтговор с цитат
  • 07.04.16 11:01#10PressyPressyЧиракРегистрация: 11.03.16Град: ЛовечОтговори: 118от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоСамо с вино го правя. А пилешкото- с бира ! ОтговорОтговор с цитат
  • 07.04.16 11:01#11PressyPressyЧиракРегистрация: 11.03.16Град: ЛовечОтговори: 118от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоСамо с вино го правя. А пилешкото- с бира ! ОтговорОтговор с цитат
  • 10.05.16 07:24#12Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоДиректно ги консумирам. Не ги използвам за готвене.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.05.16 07:56#13Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоПонякога вино за свинско месо.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.05.16 08:13#14ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоГотвя с вино ,а с бира по рядко но пак е вкусноОтговорОтговор с цитат
  • 19.06.16 07:15#15Деси МариноваДеси МариноваГотвачРегистрация: 05.01.16Град: КозлодуйОтговори: 247от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоСвинското досега съм правила само с вино.ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.16 10:20#16ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноваторРегистрация: 20.07.16Град: ХасковоОтговори: 63от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоЗа свинско месо ползвам само червено виноОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest