Gotvach.bg»Форум»Говорилник»Вино или бира ползвате за печене на свинско месо

Вино или бира ползвате за печене на свинско месо

  • 29.03.16 12:50#1Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574Вино или бира ползвате за печене на свинско месоАз някои път слагам вино, друг път бира, и с двете ми се получава крехко и сочно. Вие как мислите, кое е по-хубаво да се ползва бирата или виното?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.16 10:26#2Биляна ВладоваБиляна ВладоваМастър ШефРегистрация: 17.02.16Град: ЕленаОтговори: 189от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месовино, бирата предпочитам да я използвам за пилетаОтговорОтговор с цитат
  • 10.10.16 09:34#3Христилияна ДимитроваХристилияна ДимитроваМастър ШефРегистрация: 04.06.16Град: ПлевенОтговори: 238от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоЗа свинско месо използвам вино.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.06.19 08:05#4ГабриелаГабриелаИноваторРегистрация: 13.05.19Град: СофияОтговори: 76от: Вино или бира ползвате за печене на свинско месоБира съм използвала за пилешко, вино за свинско.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest