- 07.04.16 10:33#1Какви сирена обичате?Какви сирена предпочитате български саламурени сирена и кашкавали или чуждестранни? На мен любима ми е моцарелата, обичам много и пармезан, бри, чедър, едам, меко козе сирене има и други ама в момента за не се сещам за тях, а има сигурно и такива които не съм опитвала а ще ми харесат.
Не ми харесват сините сирена по не тези които съм опитвала много са ми силни на вкус :n:
А от българските всички ми харесват особено овчето сирене и кашкавала тип витошаОтговорОтговор с цитат - 07.04.16 01:38#2от: Какви сирена обичате?Синьо сирене и пармезан са любимите ми !
интересни и наситени вкусовеОтговорОтговор с цитат
- 11.04.16 08:33#3от: Какви сирена обичате?обичам всичко без синьото сирене...ОтговорОтговор с цитат
- 11.04.16 04:02#4от: Какви сирена обичате?Предпочитам българскитеОтговорОтговор с цитат
- 11.04.16 06:58#5от: Какви сирена обичате?Българско бяло саламурено сирене и дунавия,това харесвам и употребявам...ОтговорОтговор с цитат
- 13.04.16 07:20#6от: Какви сирена обичате?Домашно приготвено сиренеОтговорОтговор с цитат
- 15.04.16 07:10#7от: Какви сирена обичате?От домашно приготвеното по-хубаво няма, предпочитам домашното, но си и купувам от магазина.ОтговорОтговор с цитат
- 16.04.16 11:20#8от: Какви сирена обичате?Краве сирене и кашкавал употребявам най често, моцарела ползвам от време на време за пица, камембер харесвам планиран с ядки и изобщо не харесвам сини сирена. Колкото до домашните сирена мама прави от козе мляко прекрасно на вкус най го харесвам със салата хубави летни домати и пухкав домашен хляб
ОтговорОтговор с цитат
- 21.04.16 05:14#9от: Какви сирена обичате?най-много обичам чедър,направо го обожавам.Иначе вкъщи не сядаме на масата без нашето си сирене,кремообразни и меки сирена не харесвамОтговорОтговор с цитат
- 21.04.16 06:24#10от: Какви сирена обичате?Българско бяло саламурено сирене си е най-хубавото,а и ако е домашно приготвено,още по-добре.ОтговорОтговор с цитат
- 22.04.16 12:04#11от: Какви сирена обичате?Българско бяло саламурено сирене.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 08:14#12от: Какви сирена обичате?Обожавам краве бяло саламурено сирене.ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 08:46#13от: Какви сирена обичате?Обичам българско краве сирене и кашкавал. От чуждите - пармезан и моцарела. Синьо не обичам - само веднъж на пица ми е харесало..вероятно има и други хубави комбинации, които не съм опитвала
ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 09:48#14от: Какви сирена обичате?аз съм луд човек на тема сирене, мисля че няма някое което да те харесвамОтговорОтговор с цитат
- 15.06.16 03:09#15от: Какви сирена обичате?Моцарела и синьо сирене много обичам. С моцарелата правя и салати. Синьото освен за мезе го използвам и за готвене. Бяло саламурено сирене - българско - без него не мога.Друго любимо е ементал.ОтговорОтговор с цитат
- 30.06.16 03:52#16от: Какви сирена обичате?Обичам българско саламурено сирене, също биволското ,синьо сирене, меките сирена от типа на бри също, но с тях не трябва да се прекалява, а и не могат да се сравняват с нашето.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest