- 26.04.16 02:32#1Как приготвяте агнето за ВелигденАз вземам цяло агънце, пълня го и го пека! Вие как го приготвяте, дайте идеи и рецепти?ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 04:35#2от: Как приготвяте агнето за ВелигденНарязано на порции се изпича и гарнитура дроб сърма.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 11:36#3от: Как приготвяте агнето за Велигдени това е хубава идеяОтговорОтговор с цитат
- 02.05.16 01:16#4от: Как приготвяте агнето за ВелигденАз също само чего правя задушено и от дреболиите правя дроп сармаОтговорОтговор с цитат
- 03.05.16 06:03#5от: Как приготвяте агнето за ВелигденПечено на порции във фурнатаОтговорОтговор с цитат
- 03.05.16 06:53#6от: Как приготвяте агнето за ВелигденОбикновено взимам плешка или заден бут и ги пека цели,мн обичам и дроб сарма но вкъщи не ядат вътрешности и не я правя.Гарнитура правя картофи или ориз с гъби.Запичам месото първо на ниски градуси за няколко часа,после добавям в тавата и картофите да се овкусят с мазнината и соковете от месото,става мозъкОтговорОтговор с цитат
- 19.06.16 10:58#7от: Как приготвяте агнето за ВелигденКупувам плешка.
Др. което купувам е комлект за дроб сърма. Павя го с ориз и зелен лук, подправки.
Месото го предпочитаме печено.
Ако съм взела повече правя с картофи на фурна или с лапад след празника.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest