Gotvach.bg»Форум»Меню за празник и делник»Как приготвяте агнето за Велигден

Как приготвяте агнето за Велигден

  • 26.04.16 02:32#1Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705Как приготвяте агнето за ВелигденАз вземам цяло агънце, пълня го и го пека! Вие как го приготвяте, дайте идеи и рецепти?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 04:35#2Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Как приготвяте агнето за ВелигденНарязано на порции се изпича и гарнитура дроб сърма.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 11:36#3Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Как приготвяте агнето за Велигдени това е хубава идеяОтговорОтговор с цитат
  • 02.05.16 01:16#4гина райчевагина райчеваНовакРегистрация: 18.02.16Град: КесаревоОтговори: 55от: Как приготвяте агнето за ВелигденАз също само чего правя задушено и от дреболиите правя дроп сармаОтговорОтговор с цитат
  • 03.05.16 06:03#5Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Как приготвяте агнето за ВелигденПечено на порции във фурнатаОтговорОтговор с цитат
  • 03.05.16 06:53#6Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Как приготвяте агнето за ВелигденОбикновено взимам плешка или заден бут и ги пека цели,мн обичам и дроб сарма но вкъщи не ядат вътрешности и не я правя.Гарнитура правя картофи или ориз с гъби.Запичам месото първо на ниски градуси за няколко часа,после добавям в тавата и картофите да се овкусят с мазнината и соковете от месото,става мозъкОтговорОтговор с цитат
  • 19.06.16 10:58#7МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Как приготвяте агнето за ВелигденКупувам плешка.
    Др. което купувам е комлект за дроб сърма. Павя го с ориз и зелен лук, подправки.
    Месото го предпочитаме печено.
    Ако съм взела повече правя с картофи на фурна или с лапад след празника.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest