- 30.05.16 02:13#1Как правите перфектното тесто за пица?Зная,че всеки има собствена тайна за приготвянето на тесто за пица.Някой го правят бъркано,други го точат.Ще бъда благодарна,ако споделите начинът и рецептата,по който го правите.ОтговорОтговор с цитат
- 01.06.16 12:35#2от: Как правите перфектното тесто за пица?За съжаление,не съм била в Италия,но знам вкуса на истинската италианска пица.И направо умирам като видя пица с кренвирши или както казваш ти - изчисти хладилника.Доста време не съм правила и мисля да пробвам твоята рецепта.И задължително ще се похваля ОтговорОтговор с цитат
- 20.06.16 05:26#3от: Как правите перфектното тесто за пица?Аз правя тестото с 300 мл. хладка вода, 1/3 кубче мая, 1 ч. л. захар, 1 ч. л. сол и брашно до получаването на средно меко тесто. Оставям го да втаса за около 20-30 минути и след това го разточвам.ОтговорОтговор с цитат
- 31.07.16 04:26#4от: Как правите перфектното тесто за пица?Моята рецепта за пица е тази,количеството е за 2-3пици,зависи от тяхната големина.: 500-550 г брашно,300 мл топла вода,1 суха мая,3 с.л зехтин,1 ч.л захар,1 ч.л сол.Замесвам,оставям да втаса за 1час.Оформям тънки блатове,гарнирам с продукти по желание,оставям да почине 15минути и пека.ОтговорОтговор с цитат
- 31.07.16 04:59#5от: Как правите перфектното тесто за пица?Омесвам тестото с айрянОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest