- 26.06.16 12:07#1Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз лично с нарязани на кубчета краставица с мляко, не много вода, копър, олио, сол и малко чесън.
Не го правя с настъргана краставица, така не ми харесва. Моя позната му слага и орехи.ОтговорОтговор с цитат - 25.09.16 12:20#2от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Правя сух таратор/без вода/ с рязана на кубчета краставица, много копър и чесън.ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 11:45#3от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз настъргвам краставицата и не добавям орехи.ОтговорОтговор с цитат
- 01.12.16 06:13#4от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Настъргана краставица, чесънче. Без орехи. Когато го приготвям само за мен, пропускам и копъра. Не обичам.ОтговорОтговор с цитат
- 09.01.17 11:33#5от: Как приготвяте и как харесвате таратора?АЗ настъргвам на ренде краставиците, слагам мляко, вода, сол, олио и чесън. Копър не слагам защото не го обичамОтговорОтговор с цитат
- 28.01.18 09:39#6от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Нарязана на ситно краставица (задължително обелена), да не е много гъст, с малко чесънче и много сол ОтговорОтговор с цитат
- 20.11.21 12:08#7от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Обичам да е по-гъст дори не слагам вода. Краставицата я настъргвам, орехи, чесън, копър.ОтговорОтговор с цитат
- 14.02.22 12:04#8от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Обелена и настъргана краставица, кисело мляко, вода ( нито гъст, нито рядък), копър, чесън, сол и олио. Не слагам орехи.ОтговорОтговор с цитат
- 09.03.22 06:28#9от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз го приготвям с краставицата на кубчета, мляко и малко вода. Копър и чесън. Баба правише фалшив таратор с краставицата на кубчета, оцет, чесън и вода.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest