- 26.06.16 12:07#1Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз лично с нарязани на кубчета краставица с мляко, не много вода, копър, олио, сол и малко чесън.
Не го правя с настъргана краставица, така не ми харесва. Моя позната му слага и орехи.ОтговорОтговор с цитат - 27.07.16 05:02#2от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Правих си опит -таратор с настъргана краставица и морков никак не е зле хареса миОтговорОтговор с цитат
- 27.07.16 10:57#3от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз съм правила таратор от коприва-бланширана и нарязана,чесън,мляко,олио и вода.ОтговорОтговор с цитат
- 02.08.16 06:14#4от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Добрата домакиня може да се представи най-добре когато краставицата в таратора и е надробена на малки купчета, това се отнася и за чесънаОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 10:37#5от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Орехите са важна част не само от аранжимента на таратора но и спомага за по-доброто му качествоОтговорОтговор с цитат
- 05.08.16 10:38#6от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Някак си не си представям моркова в цялата истори с таратора, но щом ви харесва, няма лошоОтговорОтговор с цитат
- 11.08.16 06:43#7от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Настъргана или нарязана на кубчета краставица, с чесън и копър. Важното е да е изстуден!ОтговорОтговор с цитат
- 11.08.16 07:07#8от: Как приготвяте и как харесвате таратора?не обичам таратор с орехи ,само с краставица ,олио ,сол и кисело мляко и чесън ако имам копър може ,но може и с магданозОтговорОтговор с цитат
- 12.08.16 09:09#9от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Не обичам таратор с настъргана краставица, това да ми се влачи из устата,направо ме влудява. Приготвям го със ситно нарязана краставица, задължително обелена, мляко ,чесън и копър.Ако имам слагам и орехи.ОтговорОтговор с цитат
- 15.08.16 11:51#10от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Ситно нарязан без чесън и с копър.ОтговорОтговор с цитат
- 16.08.16 10:14#11от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Нарендана краставица, кисело мляко, на ситно нарязан чесън, копър, олио, сол и малко вода.ОтговорОтговор с цитат
- 29.08.16 01:31#12от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Най - добре е според мен нарязана на ситно краставица, обелена, копър, малко чесън, хубаво гъсто кисело мляко и малко студена вода, сол, олио.ОтговорОтговор с цитат
- 06.09.16 02:34#13от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз го правя с нарязана на кубчета краставица, кисело мляко, не много вода, сол, зехтин, чесън, понякога добавям копър или начукани орехи.ОтговорОтговор с цитат
- 21.09.16 01:14#14от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Без зелени подправки и орехи, а тъй като имам непоносимост към суровия чесън, ползвам на прах.ОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 09:22#15от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Най- често си приготвям класически таратор-краставица,кисело мляко,копър.ОтговорОтговор с цитат
- 24.09.16 06:26#16от: Как приготвяте и как харесвате таратора?Аз го правя с настъргани краставици, копър и орехи ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest