- 26.06.16 12:55#1Приготвяли ли сте домашни канелони?На пазара се предлагат различни марки от това италианско предизвикателство. Но гледах Рудолф как приготвя домашни и ми се стори доста трудоемко. Ако имате опит - споделете го.ОтговорОтговор с цитат
- 19.07.16 10:28#2от: Приготвяли ли сте домашни канелони?Да и на мен ми се струва, че е доста трудно да се приготвятОтговорОтговор с цитат
- 12.08.16 09:47#3от: Приготвяли ли сте домашни канелони?Приготвяла съм ястия с канелони, но тях си ги купувам готови, има доста добри марки за италианска паста, за да почна аз да се занимавам и да си ги правя.
Паста и бутер тесто купувам готови , твърде много време и усилия отнемат. .ОтговорОтговор с цитат - 18.09.16 09:52#4от: Приготвяли ли сте домашни канелони?Купувам ги готови.Това си е за голям майстор.ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 10:13#5от: Приготвяли ли сте домашни канелони?Вече се предлагат машини за домашна паста,но дали може с нея да се правят канелони,не знам.Това е вече за хора отдадени изцяло на кулинарията .Аз използвам от тия предлагани в търговската мрежа.ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.16 06:49#6от: Приготвяли ли сте домашни канелони?не съм приготвяла , но определено изисква време и старание ОтговорОтговор с цитат
- 01.10.16 08:33#7от: Приготвяли ли сте домашни канелони?Не съм приготвяла. Изисква много време.ОтговорОтговор с цитат
- 24.10.16 11:23#8от: Приготвяли ли сте домашни канелони?за да приготвите канелони най важно е приготвянето на така наречения крепс по нашему палачинки пълнежа може дае с месо или вегетариански слагат се на масата слага се пълнежа и се завиват като палачинките след това се нарязват нареждат се върху доматен сос и се поливат с лек бешамел поръсват се с пармезан или с кашкавал и се пекат в фурнатаОтговорОтговор с цитат
- 24.10.16 11:23#9от: Приготвяли ли сте домашни канелони?за да приготвите канелони най важно е приготвянето на така наречения крепс по нашему палачинки пълнежа може дае с месо или вегетариански слагат се на масата слага се пълнежа и се завиват като палачинките след това се нарязват нареждат се върху доматен сос и се поливат с лек бешамел поръсват се с пармезан или с кашкавал и се пекат в фурнатаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest