- 29.06.16 01:25#1За кухненските уреди в домакинствотоКупувате ли си кухненски уреди в домакинството, които не са чак толкова използваеми и са един вид глезотийка. Аз харесвам такива уреди, като например яйцеварка, която използвам рядко/ подарък ми е/, но ми харесва доста.ОтговорОтговор с цитат
- 22.07.16 01:51#2от: За кухненските уреди в домакинствотода , електрическо рендеОтговорОтговор с цитат
- 22.08.16 10:24#3от: За кухненските уреди в домакинствотоАз имам машина за фреш, но не я ползвам много често.ОтговорОтговор с цитат
- 27.08.16 10:49#4от: За кухненските уреди в домакинствотоТиган за яйца на очи с три гнезда.Другото е преса за вафли, но като се замисля може да има още един, два.ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 11:11#5от: За кухненските уреди в домакинствотоЗа първи път чувам за такъв тиган за очи, интересно.ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 05:53#6от: За кухненските уреди в домакинствотоЕдинствената глезотийка която имам е машина за сладолед.Не обичам излишно трупане на вещи.ОтговорОтговор с цитат
- 29.09.16 12:29#7от: За кухненските уреди в домакинствотоИ аз трябва да си купя сокоизстисквачка. Едва ли ще я ползвам редовно, но ми харесва идеята да си правя неделна здравословна закуска с фреш.ОтговорОтговор с цитат
- 29.09.16 01:02#8от: За кухненските уреди в домакинствотоОбичам да имам всякаква техника, тя ми е помощник в кухнята, така че съм се обзавела с всичко. Като се започне от хубава кафемашина и се стигне но стационарен миксер. Всичко ми върши прекрасна работа. Единствено нямах, а много го търсих ръчен сладкарски блендер за маслено тесто, е намерих и днес ще го закупя. Това е един много смешен уред, но с голяма полза при приготвянето на това тесто.ОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 01:05#9от: За кухненските уреди в домакинствотоИ аз не мога да се оплача, имам си всичко което ми е необходимо и най-хубаво е че кухнята си оборудвах със награди от спечелени конкурси и състезанияОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 06:08#10от: За кухненските уреди в домакинствотоОбичам да си купувам най-различни глезотийки за кухнята. Участвайки в конкурса на Готвач , се сдобих с много хубави и полезни уреди.ОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 06:55#11от: За кухненските уреди в домакинствотоИмам кухненски робот,но рядко го ползвам поради простата причина че отнема много време за почистванеОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 07:39#12от: За кухненските уреди в домакинствотоИ аз имам кухненски робот,но го използвам само за рязане на зеле и за правене на шейкове.ОтговорОтговор с цитат
- 08.07.23 06:19#13от: За кухненските уреди в домакинствотоНеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest