Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Сосове и супи - как да ги сгъстим?

Сосове и супи - как да ги сгъстим?

  • 11.08.16 09:58#1Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428Сосове и супи - как да ги сгъстим?С какво и как сгъстявате сосове и супи? Дайте някакви идеи и предложения
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.16 12:46#2Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Сосове сгъстявам с натурално нишестеОтговорОтговор с цитат
  • 19.08.16 02:49#3Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Обикновено сгъстявам с препържено брашно / размито с малко вода/.ОтговорОтговор с цитат
  • 23.08.16 09:55#4МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Сосове рядко правя, но супите си ми стават гъсти, тъй като слагам в тях ситно нарязани картофи и малко ориз и те си пускат от нишестето.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 12:09#5Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?С брашно правя застройките а понякога сгъстявам и с натурално царевично нишесте.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 01:00#6Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Най-вече с брашно. Но супите не сгъстявам. Достатъчно е като има фиде или картоф - те си вършат работата.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 06:13#7Албена АсеноваАлбена АсеноваГуруРегистрация: 08.05.13Град: ВарнаОтговори: 482от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?С брашно най-често.Понякога с картоф или царевично нишесте.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 08:31#8ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?сгъстявам с брашно ,но може и с царевично нишестеОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.16 08:42#9МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?С царевично нищесте, брашно, но когато има картофи вътре картофи те сгъстяват ястието.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.09.16 11:34#10Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Обикновено при мен супите еинаги са сгъстени. Готвя в малка тенджера и правя застройката в количества за голяма тенджета. Може и на това да се дължи незнам.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.16 12:12#11Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Когато работех на морето, винаги имахме „ру”- тоест разстопено масло, в което е запържено брашно. Това нещо се слагаше във всеки сос, който имаше нужда от сгъстяване. Аз също го ползвам вкъщиОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.16 12:39#12ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Благодаря Теодора ,че сподели за този вид сгъстяване не съм се сетила за това ,но човек когато работи по морето научава много кулинарни трикове ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.16 09:24#13Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник ГотвачРегистрация: 25.02.16Град: СвищовОтговори: 217от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Няма за какво, Вили. Радвам се, че съм била полезнаОтговорОтговор с цитат
  • 12.10.16 11:32#14ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноваторРегистрация: 20.07.16Град: ХасковоОтговори: 63от: Сосове и супи - как да ги сгъстим?Като се замисля само брашно съм използвала за супитеОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest