- 11.08.16 10:01#1Похвали и оплаквания!Ако това е книга за похвали и оплаквания на сайта,какво бихте написали в нея?ОтговорОтговор с цитат
- 11.08.16 02:33#2от: Похвали и оплаквания!Понякога има много лоши на вид снимки към ястия.Да, не сме фотографи и нямаме професионални фотоапарати (може и да има сред нас професионалисти или хоби любители), но все пак.....Трябва да са прилични снимките.Не трябва да има мазни чинии, или да ти се вижда интериора около мястото където е сложено ястието.Най ми харесват тези на Добринка Петкова с допълнителната аранжировка, също и на Ирина Андреева, които са много красиви, направо ще ти проговорят.Моето оплакване и похвала е относно снимките, които се качват.ОтговорОтговор с цитат
- 13.08.16 05:11#3от: Похвали и оплаквания!Харесвам сайта, защото получавам от него интересни идеи за приготвяне на храна. Това, което не ми харесва обаче е, че няма някакъв реален контрол над публикуваните рецепти. Би било чудесно ако се правеха корекции на правописа, например. Също така - неточните рецепти, а те са много в сайта... Снимките дори не ме дразнят толкова, колкото недоброто и непремислено поднасяне на една рецепта. Ясно е, че всеки греши, но ще е много по-лесно ако преди да се публикува нещо - се прегледа от автора, а след това е от тези, които одобряват материалите. Една идея - може различните рецепти (говоря като качество на описанието)да получават различен брой точки (не просто "дълга", "кратка" "със снимка" - например - за правописни грешки да има намаляване на точки; за неточности - също. Струва ми се, че това ще е доста по-мотивиращо за тези, които искат да израстват в йерархията на сайта ОтговорОтговор с цитат
- 19.08.16 09:34#4от: Похвали и оплаквания!Мисля, че рецептите със снимки с лошо качество се поизчистиха малко. Има рецепти с много красиви фотографии.
Много се радвам, че има такъв сайт, който има състезателен характер. Тръпката е голяма! Надпреварата в съчетание с кулинарното хоби, е истинско удоволствие! Задължително преглеждам всеки ден какво се случва! За мен е едно съчетание на полезното с приятното!ОтговорОтговор с цитат - 21.08.16 09:52#5от: Похвали и оплаквания!Може би повтарящи се рецепти и лоши снимки е оплакването.Похвала-старанието на всички.ОтговорОтговор с цитат
- 31.08.16 09:14#6от: Похвали и оплаквания!Рецептите с два реда-запържваш и добавяш подправки, сваляш от котлона и готово, да се ограничат.ОтговорОтговор с цитат
- 03.09.16 09:54#7от: Похвали и оплаквания!Има за какво да се пише в похвали и оплаквания, винаги има нередности от не коректни участници.ОтговорОтговор с цитат
- 18.09.16 01:19#8от: Похвали и оплаквания!Казано е помогни си сам и да се оплакваш нищо не променяш -животът си продължава ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 10:07#9от: Похвали и оплаквания!Харесвам сайта, но бих се радвала, ако се променят някои неща. Например, когато човек чете статия, написана тук и я оцени- ще ми се да се обосновава. Другото, което е, че има доста анонимни потребители, които понякога те вбесяват до лудост. Според мен администраторите не трябва да допускат анонимни потребители, а само такива, които имат поне една рецепта. Защото не е много приятно ние да се трудим, а някой си анонимен, който не си е мръднал и пръста да направи нещо да ни коментира и оценява.ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 10:17#10от: Похвали и оплаквания!Вече съм спряла да се нервя на анонимките! Без значение е за мен!ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 10:18#11от: Похвали и оплаквания!Веси и аз, но понякога има доста дразнещи индивиди ОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 10:18#12от: Похвали и оплаквания!Аз още не съм получила някой кофти коментар от анонимен но няма и да обърна внимание.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 09:39#13от: Похвали и оплаквания!Една статия или рецепта не може да се хареса на всички. Гледайте по весело на нещата.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 09:40#14от: Похвали и оплаквания!така е ,няма смисъл да се нервираме ,а както казва Веси да тръпнеш в очакване да видиш какво става всеки ден в конкурса това е тръпката , и да готвиш ,да снимаш ,да се забавляваш когато имаш време ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest