- 11.08.16 10:04#1Виното в кулинариятаС какво вино обичате да готвите и какви вина ползвате?ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 12:21#2от: Виното в кулинариятаМного не разбирам от готвене с вино и слагам , каквото имаме в момента, сигурно си има изисквания , какво вино , за кое ястие е подходящоОтговорОтговор с цитат
- 28.08.16 09:14#3от: Виното в кулинариятаЗа пилешко месо използвам бяло вино,а за тъмни и по тлъсти меса ползвам червено вино.ОтговорОтговор с цитат
- 28.08.16 09:47#4от: Виното в кулинариятаПолзвам червено вино за паржоли на фурна; пиле с лук, както и за месо с гъби и картофи в глинен гювеч.
Чела съм, а и готвачи съм слушала в предавания, че е хубаво при готвене да се слагат качествени вина, но не го спазвам, купувам бутилка червено с цена 5-6 лв.и я ползвам само за това.ОтговорОтговор с цитат - 29.08.16 06:05#5от: Виното в кулинариятарядко готвя с вино и то с бяло защото е по леко и не оцветява като червеното Ако е месо или сос става вкусно ,но не всеки обича готвено с вино ОтговорОтговор с цитат
- 01.09.16 02:28#6от: Виното в кулинариятаПолзвам само червено вино за пържоли или някакво свинско месо със сос.ОтговорОтговор с цитат
- 01.09.16 02:32#7от: Виното в кулинариятаВ повечето рецепти използвам бяло вино, червеното ми идва доста тежко и със силен аромат.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest