Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Виното в кулинарията

Виното в кулинарията

  • 11.08.16 10:04#1Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428Виното в кулинариятаС какво вино обичате да готвите и какви вина ползвате?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.08.16 12:21#2Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Виното в кулинариятаМного не разбирам от готвене с вино и слагам , каквото имаме в момента, сигурно си има изисквания , какво вино , за кое ястие е подходящоОтговорОтговор с цитат
  • 28.08.16 09:14#3Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Виното в кулинариятаЗа пилешко месо използвам бяло вино,а за тъмни и по тлъсти меса ползвам червено вино.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.08.16 09:47#4VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: Виното в кулинариятаПолзвам червено вино за паржоли на фурна; пиле с лук, както и за месо с гъби и картофи в глинен гювеч.
    Чела съм, а и готвачи съм слушала в предавания, че е хубаво при готвене да се слагат качествени вина, но не го спазвам, купувам бутилка червено с цена 5-6 лв.и я ползвам само за това.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 29.08.16 06:05#5ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Виното в кулинариятарядко готвя с вино и то с бяло защото е по леко и не оцветява като червеното Ако е месо или сос става вкусно ,но не всеки обича готвено с вино ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.16 02:28#6Лидия - ГериЛидия - ГериГотвачРегистрация: 04.12.15Град: ПерникОтговори: 570от: Виното в кулинариятаПолзвам само червено вино за пържоли или някакво свинско месо със сос.ОтговорОтговор с цитат
  • 01.09.16 02:32#7Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Виното в кулинариятаВ повечето рецепти използвам бяло вино, червеното ми идва доста тежко и със силен аромат.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest