- 14.08.16 04:28#1Не мога да сготвя... ?Има ли ястие, което многократно сте приготвяли и все не ви се получава така както трябва?
Аз лично не мога да готвя леща, признавам си Може би защото не я обичам,не знам, но никога не ми се получава така че да ми хареса и да ми е вкусна.ОтговорОтговор с цитат - 14.08.16 06:21#2от: Не мога да сготвя... ?Аз поширани яйца не мога да направя...какви ли не варианти съм пробвала и не и това е. Искам яйца Бенедикт да направя....е не съм се отказала деОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 06:46#3от: Не мога да сготвя... ?тайната на пошираните яйца е центрофугата Правиш хубав водовъртеж и слагаш яйцето, някои го пускат директно,аз първо го чуквам в чашка и го изсипвам докато бъркам водатаОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 07:48#4от: Не мога да сготвя... ?Аз не мога да сготвя дивечово месо, може би защото няма как да се снабдя. Веднъж ми подариха два пъдпъдъка и аз се провалих, защото не бях на ясно какво точно трябва да направя.
Зная, че дивото месо обикновено иска предварителна подготовка.ОтговорОтговор с цитат - 14.08.16 08:56#5от: Не мога да сготвя... ?И аз така...един познат даде на мъжа ми фазан....е по-жилаво нещо никога не бях приготвяла. Иначе аз като цяло пък сладко не обичам и колкото и да се опитвам има две неща, които никога не ми се получават- явно си личи, че не ги правя с кеф, но пък имам желание- на чийзкейка отдолу бисквитената основа или ми е много крехка и ронлива или пък става като камък и едва се хапва и двуцветния кекс тип зебра- или се разливат нещо и се смесват още докато го приготвям или после при печенето се разкривява целия и не прилича на нищо.ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 09:20#6от: Не мога да сготвя... ?Ами целувки не мога да правя. Пробвах 1,2 пъти и не се получиха.Знам как се правят, но въпреки всичко.ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 09:42#7от: Не мога да сготвя... ?Ами,досега каквото съм правила,все ми се е получавало.Ако не от първия път,то от втория или третия,но не се отказвам Все още не съм приготвяла суши и разните му там морски дарове,и не знам как ще се справя,но някой път ще опитам ОтговорОтговор с цитат
- 31.08.16 08:19#8от: Не мога да сготвя... ?Не ми се получава сладкиша дамски каприз. Приготвяла съм го доста пъти и все нещо не е както трябва.ОтговорОтговор с цитат
- 31.08.16 02:50#9от: Не мога да сготвя... ?Обожавам торта Агнес, но не всеки път ми се получава както трябва. Незнам на какво може да се дължи.ОтговорОтговор с цитат
- 03.09.16 12:18#10от: Не мога да сготвя... ?На мен парфе не ми се получава, може би защото много не го харесвам и правя без желание.ОтговорОтговор с цитат
- 03.09.16 11:58#11от: Не мога да сготвя... ?Не мога да понасям шкембе, мразя миризмата, не то пипам и не разрешавам да влиза в моята кухня. Ненавиждам го. Мисля, че това е единственото което не приготвям.
Джимиле, пуснала съм назад рецепта на сладкиш АГНЕС и е доста подробна и ако я прочетеш внимателно няма начин да не ти се получи. Много е лесен. Знай, че това си е оригиналната рецепта на този сладкиш. Пробвай.ОтговорОтговор с цитат - 07.09.16 06:39#12от: Не мога да сготвя... ?На мен не ми се получават украсите на торти.Хич ме няма с шприца,а и дори да не е нужен шприц,пак не се справям.Колкото и вкусна да е,то откъм визия-пълен провал.За това и предпочитам торти само поръсени с орехи или настърган шоколад и т.н.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 09:26#13от: Не мога да сготвя... ?Пробвала съм да направя карамелена торта /Кодрид Кадир/, но не ми се получава... Къде е тайната? ОтговорОтговор с цитат
- 10.10.16 10:50#14от: Не мога да сготвя... ?Трудно ми е правенето на пити. Правила съм няколко, но не винаги се получават хубавоОтговорОтговор с цитат
- 10.10.16 11:06#15от: Не мога да сготвя... ?Кое Теодора точно не ти се получава самото тесто или оформянето?ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 07:09#16от: Не мога да сготвя... ?Като се замисля, и от морските деликатеси не мога да приготвям доста неща.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest