- 14.08.16 04:45#1Листа желатин- как и откъде?Някой ползвал ли е листа желатин?
В кулинарните предавания постоянно ги ползват, и никой от готвачите досега не съм виждала да ползва сух желатин и да го разтваря. На какво количество от сухия отговаря един лист желатин? И от къде може да се купи това чудо?ОтговорОтговор с цитат - 14.08.16 07:44#2от: Листа желатин- как и откъде?Аз също съм много любопитна, но никога не съм попадала на такъв продукт в хранителните вериги. Може би се намира в специализирани магазини.ОтговорОтговор с цитат
- 14.08.16 09:49#3от: Листа желатин- как и откъде?Аз съм виждала в нашия супермаркет.Предполагам може да има и в големите хранителни вериги,но не съм използвала.Доколкото знам -6листа желатин,отговаря на 10г сух желатин за 500мл течност.ОтговорОтговор с цитат
- 17.08.16 08:30#4от: Листа желатин- как и откъде?И аз съм търсила,но не мога да намеря листа желатин.ОтговорОтговор с цитат
- 27.08.16 06:02#5от: Листа желатин- как и откъде?А листата желатин и те ли се разтварят във вода, като другия желатин?ОтговорОтговор с цитат
- 27.08.16 06:06#6от: Листа желатин- как и откъде?Да, мисля че са твърди и трябва да се накиснат предварително във водаОтговорОтговор с цитат
- 28.08.16 06:21#7от: Листа желатин- как и откъде?да, като гледах Рудолф и той така накисва листи желатин и после работи с тях ,ама ние сме си свикнали с нашия желатин и не съм търсила друг ОтговорОтговор с цитат
- 16.09.16 07:32#8от: Листа желатин- как и откъде?не знам дали се продаваОтговорОтговор с цитат
- 16.09.16 07:51#9от: Листа желатин- как и откъде?Няма начин да не се продава, просто трябва да се пита ако има някой който зарежда в момента в даден супермаркет. И аз зная че се кисне но никога не съм работила с него.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest