- 27.08.16 09:31#1Алергенен тест някой правил ли е?Интересувам се някой от вас дали си е правил тест за алергия и непоносимост към определени храни?
Как се прави този тест и какво точно се случва?ОтговорОтговор с цитат - 27.09.16 08:51#2от: Алергенен тест някой правил ли е?Аз съм правила тест за алергия към храни. Надписват ти ръцете със различни проби, леко с игла вкарват подкожно алергена и се изчаква 20 минути да се отчете резултата. Ако се е подуло и е зачервено пробата е положителна. Теста не е болезнен.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 08:43#3от: Алергенен тест някой правил ли е?не съм правила този тест и дано не се налага никогаОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 08:53#4от: Алергенен тест някой правил ли е?Сия, два дни лежах в алергология, защото имах петна по кожата. Сядаш на стол, обръщаш си ръцете с дланите към теб и почват да ти пишат някакви цифри и букви с химикал. След това, сигурно знаеш как се прави тест за алергия към антибиотик, правят ти черти по кожата с остри иглички. После капват капки от някакви шишенца, които трябва да стоят 20 мин по кожата без да мърдаш. Ако кожата ти се зачерви на дадена черта с номер и цифра, значи имаш алергия. Не разбрах какво точно съдържат шишенцата, но доколкото ми е известно, чрез тях се проверя дали имаш алергия към всички видове храни, животни, растения и прочее. Всяка цифра и номер отговаря на определен тип алерген. Мисля, че само при лекар се прави. Надявам се бях изчерпателнаОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 09:06#5от: Алергенен тест някой правил ли е?Има основен набор от тестове.Около 30.Това са тестове за основните видове и най-често срещани алергии-към прах,мухъл,животни,полени и т.н.И след това по преценка на алерголог могат да се направят и допълнително тестове.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 10:16#6от: Алергенен тест някой правил ли е?Специално такъв тест не съм правила. Не съм наясно.ОтговорОтговор с цитат
- 27.09.16 10:44#7от: Алергенен тест някой правил ли е?И аз не съм правила и дано не се налага да правя но едва ли е кофти самия тест.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest