- 06.09.16 08:27#1Как приготвяте мусака?Как приготвяте мусаката - с предварително запържване на каймата или на сурово всички продукти? Лично аз слагам всичко на сурово - картофи, лук, кайма, настъргани домати, подправки и вода и се получава доста добре.ОтговорОтговор с цитат
- 29.12.20 01:46#2от: Как приготвяте мусака?Става дума за мусака с кайма и картофи, нали? Никога не пържа нищо. Знам, че е по-вкусно, но пък аз предпочитам здравословния вариант. Всички съставки в суров вид се омесва много добре. Добавя се вода, колкото да покрие продуктите и се пече. Когато е готова, поливам отгоре със заливка и запичам отново до готовност.ОтговорОтговор с цитат
- 03.10.21 11:18#3от: Как приготвяте мусака?Запържвам всичко но леко за да е по-здравословно. След това във фурната с картофите и става супер. И задължително хубава заливка. ОтговорОтговор с цитат
- 19.02.22 05:35#4от: Как приготвяте мусака?Запържвам първо лука, след това каймата, която първо съм я размесила с малко вода, след това слагам картофите и тях малко запържвам за 2-3 минути, добавям вода продължавам на котлона, а не във фурната. Добавям подправките и чак когато водата се изпари махам от котлона, сипвам заливката и слагам във фурната. Така правя аз мусаката! ОтговорОтговор с цитат
- 09.03.22 06:25#5от: Как приготвяте мусака?Когато правя мусака не запържвам нищо слагам всичко сурово кайма, морков, чушка, лук и подправки. Това правя на обикновенната мусака, другата която правя режа картофите на колелца и ги запържвам за кратко в мазнина. Оделно в една купа слагам каймата зеленчуците, подправки и омешвам всичко добре. Втава слагам ред картофи които посолявам и подправям с черен пипери чубрицата, отгоре редя каймата и така докато свършат съставките като отгоре слагам картофи.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest