- 10.09.16 08:17#1Правите ли запръжки и към кои ястия?Лично аз преди правех запръжка на фасула, но от доста време слагам всички продукти на сурово в гювеча и се получава добър резултат.ОтговорОтговор с цитат
- 26.09.16 11:42#2от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Правя към боба и към някои други манджи с червен сос.ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 10:06#3от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Ястията със запръжки са изключително вкусни! Обикновено правя запръжка, когато готвя фасул.ОтговорОтговор с цитат
- 28.09.16 02:03#4от: Правите ли запръжки и към кои ястия?като изключа варивата ,когато готвя някой ястие запържвам ,може да е вредно но пък си е хубаво и вкусно със запръжка ОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 10:04#5от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Избягвам да правя запръжки,предпочитам варено и задушено приготвени ястияОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 10:12#6от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Боб без запръжка не е боб, загрявате олиото и като го свалите слагате малко брашно и червен пипер и веднага сипвате при боба, така веднага няма опасност от дразнене на стомаха.ОтговорОтговор с цитат
- 05.10.16 08:13#7от: Правите ли запръжки и към кои ястия?като готвя някои супи и манджички , запържвам брашнотоОтговорОтговор с цитат
- 07.10.16 10:00#8от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Правя запръжка на фасул и леща.ОтговорОтговор с цитат
- 20.11.21 12:00#9от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Обичам боба и лещата да са много гъсти и ги запържвам.ОтговорОтговор с цитат
- 13.02.22 11:56#10от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Не правя запръжки от много време. От преди правех на боба и лещата, но вече не.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest