Gotvach.bg»Форум»Българска Кухня»Правите ли запръжки и към кои ястия?

Правите ли запръжки и към кои ястия?

  • 10.09.16 08:17#1Елена КавакЕлена КавакНовакРегистрация: 12.01.16Град: ПловдивОтговори: 62Правите ли запръжки и към кои ястия?Лично аз преди правех запръжка на фасула, но от доста време слагам всички продукти на сурово в гювеча и се получава добър резултат.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.16 11:42#2MonikaMonikaНовакРегистрация: 16.08.15Град: Бяла водаОтговори: 17от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Правя към боба и към някои други манджи с червен сос.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.16 10:06#3Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Ястията със запръжки са изключително вкусни! Обикновено правя запръжка, когато готвя фасул.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.16 02:03#4ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Правите ли запръжки и към кои ястия?като изключа варивата ,когато готвя някой ястие запържвам ,може да е вредно но пък си е хубаво и вкусно със запръжка ОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.16 10:04#5Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Избягвам да правя запръжки,предпочитам варено и задушено приготвени ястияОтговорОтговор с цитат
  • 04.10.16 10:12#6Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Боб без запръжка не е боб, загрявате олиото и като го свалите слагате малко брашно и червен пипер и веднага сипвате при боба, така веднага няма опасност от дразнене на стомаха.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.16 08:13#7Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Правите ли запръжки и към кои ястия?като готвя някои супи и манджички , запържвам брашнотоОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.16 10:00#8ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноваторРегистрация: 20.07.16Град: ХасковоОтговори: 63от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Правя запръжка на фасул и леща.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.11.21 12:00#9Райна АговаРайна АговаНовакРегистрация: 19.11.21Град: ТърговищеОтговори: 53от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Обичам боба и лещата да са много гъсти и ги запържвам.ОтговорОтговор с цитат
  • 13.02.22 11:56#10GoldGoldЧиракРегистрация: 06.08.16Град: РакитаОтговори: 95от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Не правя запръжки от много време. От преди правех на боба и лещата, но вече не.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest