- 10.09.16 08:17#1Правите ли запръжки и към кои ястия?Лично аз преди правех запръжка на фасула, но от доста време слагам всички продукти на сурово в гювеча и се получава добър резултат.ОтговорОтговор с цитат
- 14.09.16 07:19#2от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Да, на фасулОтговорОтговор с цитат
- 14.09.16 08:21#3от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Много рядко,избягвам да правя запръжки.ОтговорОтговор с цитат
- 16.09.16 12:13#4от: Правите ли запръжки и към кои ястия?На никакво ястие не правя запръжка. Усещам я, неприятна ми е, тежка е. Изключена е от моята кухня.ОтговорОтговор с цитат
- 16.09.16 04:20#5от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Факт е че всяко ястие със запръжка е много вкусно, правя на яхнии и на боб ако се налага и според рецептатаОтговорОтговор с цитат
- 16.09.16 07:15#6от: Правите ли запръжки и към кои ястия?От година готвя боб и леща без запръжки ,сипвам всичко в тенджера ,заливам с вода ,сол ,олио ,червен пипер и се вари до готовност ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 07:25#7от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Рядко.Избягвам да правя запръжка, но има ястия които са по вкусни със.ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 08:36#8от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Рядко правя запръжка, но със запръжка ястията стават по - хубави.ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 10:14#9от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Да, наистина стават по-хубави ястията, особено фасула, но се свиква и без запръжка. Правя го в пръстен гювеч, слагам всичко на сурово и се получава плътен вкус.ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.16 09:58#10от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Правя запръжка на боб. Някак ми е по вкусно така.ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.16 11:33#11от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Запръжки на ястия от дълго не правя от здравословна гледна точка. Единственото на което правя запръжка е червената попара.ОтговорОтговор с цитат
- 21.09.16 06:28#12от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Запръжката я замених със задушаване.По-вкусно е запърженото и мен ми харесва но минусите са в повече.ОтговорОтговор с цитат
- 21.09.16 12:36#13от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Правя запръжка задължгително на леща.Често запържвам и боба,но като цяло избягвам запръжките,по скоро застройвам с 1-2 с.л брашно и малко вода към края на готвенотоОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 09:16#14от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Да,някои ястия.Запържвам боб,мусака..ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 12:09#15от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Не правя запръжки на никое ястие, може да се замести със задушаване.Правех на боб и леща.ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 10:33#16от: Правите ли запръжки и към кои ястия?Избягвам запръжки. Само при боба използвам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest