- 15.09.16 10:57#1Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоПредполагам, че всяка от вас гледа кулинарни предавания. Какво мислите за тях? Аз например, не само от работата ми като готвач, но и от тези предавания научих много. Какво е вашето мнение, има ли рецепта, въпреки всичките й подправки и съставки, които може да не се намират у нас, която сте искали да сготвите? ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 09:08#2от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоГледам ги, винаги има какво ново да се научи от тях.ОтговорОтговор с цитат
- 17.09.16 09:15#3от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоОбичам да ги гледам,но не винаги ми остава време.Особено са ми интересни предаванията с чуждестранна кухня,ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.16 07:18#4от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоДа , гледам кулинарни предавания с интерес.ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.16 11:12#5от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоИ аз съм фен на кулинарните предавания. Разчитам повече на книгите, но и кулинарните предавания са доста образователни!ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.16 11:13#6от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоМного харесвам да гледам такива предавания дори и като си легна гледам Китчен. ОтговорОтговор с цитат
- 20.09.16 11:28#7от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоБлагодаря ви, момичета, че споделихте вашето мнение. Аз от малка гледам кулинарни предавания, особено чичо Рудолф и Жак Пепен. Това са си виртуози в кулинарията ОтговорОтговор с цитат
- 21.09.16 06:30#8от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоЧовек цял живот се учи,дали от книга,дали от приятел.Но мнго по интересно е когато виждаш как се случват нещата.ОтговорОтговор с цитат
- 21.09.16 07:50#9от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоДа друго си е като видиш как точно става, на мен ми омръзна да ме карат да правя клипчета на оформянето на питки така наистина придобиваш представа затова и предаванията ни учат много.ОтговорОтговор с цитат
- 29.09.16 11:03#10от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоГледам кулинарни предавания, обикновено научавам нещо ново , като продукти и подправки.ОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 01:07#11от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоАз само това гледам, записвам си всичко което ми хареса и мога да кажа, че точно от тези предавания научих много неща, които сега са ми полезниОтговорОтговор с цитат
- 04.10.16 01:34#12от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоМного обичам да гледам такива предавания но лошото е че не записвам и после не ги помня . ОтговорОтговор с цитат
- 10.10.16 09:44#13от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоПрез свободното си време обичам да гледам кулинарни предавания... Винаги научавам нещо ново ОтговорОтговор с цитат
- 10.10.16 10:38#14от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоФен съм на кулинарните предавания и винаги когато имам възможност гледам с удоволствие.Научила съм много неща от тях,които прилагам в ежедневието.ОтговорОтговор с цитат
- 10.10.16 11:17#15от: Кулинарни предавания- начин да научиш нещо новоОбичам да гледам и от тях научавам нови неща, записвам си рецепти.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest