- 27.09.16 03:07#1Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаДайте рецепта за най-вкусната бисквитена торта, която сте хапвали ОтговорОтговор с цитат
- 03.10.16 01:31#2от: Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаБисквитените торти са най-вкусните за мен, тук имам рецепти за такива торти и ги препоръчвам на всеки, който реши да ги опита.ОтговорОтговор с цитат
- 05.10.16 08:17#3от: Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаза бисквитените торти , трябва ли бискитките да се напояват с мляко , сироп или само крема е достатъчен да станат мекичкиОтговорОтговор с цитат
- 05.10.16 08:20#4от: Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаАко крема е топъл не се мокрят бисквитите иначе да.ОтговорОтговор с цитат
- 05.10.16 08:34#5от: Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаИ аз не ги напоявам с нищо, колкото и твърди да са те, омекват от топлия или горещ крем.ОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 08:44#6от: Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаНе го топя в нищо. Крема го правя на момента и веднага го слагам върху бисквитите.ОтговорОтговор с цитат
- 16.07.18 01:46#7от: Дайте рецепта за най-вкусната бисквитена тортаЗа бисквитите:
Чай бисквити около ~ 400g)
1 чаена лъжица кафе
1 чаша варена вода
За кремавите слоеве:
2 чаши натурални кашу
⅔ чаши вода
⅓ чаша чист кленов сироп
1 екстракт от ванилия от 1 чаена лъжица
и щипка сол
За слоя шоколад:
1 чаша тъмни шоколадови чипове
⅓ чаша растително мляко по ваш изборОтговорОтговор с цитат