- 02.10.16 11:06#1Що е то рожков?Чували ли сте за рожков и ползвали ли сте го в рецепта?
Аз не съм го ползвала, но знам че се слага в тестени изделия и е заместител на захарта и какаото и е доста по полезен от тяхОтговорОтговор с цитат - 07.10.16 02:54#2от: Що е то рожков?Брашното от рожков се използва като заместител на какаото за направата на сладкиши и десерти, но не съм го употребявала в рецепта. Четох някъде, че отварата от шушулката му лекува кашлица.ОтговорОтговор с цитат
- 07.10.16 03:53#3от: Що е то рожков?Чела съм за рожков,но не съм го използвала.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 03:21#4от: Що е то рожков?Чела съм, но не съм виждала да се продава.ОтговорОтговор с цитат
- 09.10.16 03:32#5от: Що е то рожков?Яла съм консервиран плод-отврат.Не бих повторила.ОтговорОтговор с цитат
- 13.10.16 10:08#6от: Що е то рожков?Какво точно представлява, нищо не ми говори.ОтговорОтговор с цитат
- 13.10.16 08:32#7от: Що е то рожков?точно днес в магазина, продавачката ми обясни за това брашно, каза , че даже има сладък вкус , не съм употребявалаОтговорОтговор с цитат
- 16.01.21 08:57#8от: Що е то рожков?Ползвам брашно от рожков за направа на сладкиши, кремове, здравословен шоколад. Заместител е на какаото. Ползвам и петмез от рожков - за палачинки, за подслаждане на кисело мляко и десерти. има карамелено какаов вкус.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest